Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Διάνα ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ Διανά!!

Γεια σου Θεσσαλονίκη με τα ωραία σου!!! Νέα πρωτοποριακή μέθοδο άρχισε να εφαρμόζετε από τις αρχές του έτους στην Θεσσαλονίκη!! Η μέθοδος λέει ότι «ότι είναι μολυσμένο και φταίει το δημόσιο(ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ) το πουλάμε σε ιδιώτες για να την γλυτώσουμε!!» Έτσι αυτή η μέθοδος βρήκε εφαρμογή και στο χώρο που ήταν η Διανά ξεκινάει το ξεπούλημα .
Αφορμή για αυτά που αναφέρω στάθηκε η απόφαση της εθνικής τράπεζας-ιδιοκτήτριας του χώρου-να προβεί στο πλειστηριασμό 2 αγροτεμαχίων στις 10 Ιανουαρίου με τιμή εκκίνησης 500000 ευρώ!!

Πρέπει να τονίσουμε ότι στο εργοστάσιο υπάρχουν ακόμα βαρέλια με φυτοφάρμακα και διάσπαρτα κομμάτια αμίαντου και ρωτάΩ εγώ ο αφελής πολίτης αυτής της πόλης …

1.Ποιος θα αγοράσει τον χώρο και τι θα τον κάνει?
2.Μήπως θα σπείρει κάτι για να φάει ο κοσμάκης γεωργικά προϊόντα με αμίαντο και τοξικά?
3.Και…. μπορεί κάποιος να ελέγξει από το κράτος βρε παιδί μου, αυτόν που θα τα αγοράσει?
4.ποιος μπορεί να μου πει ότι αυτός που θα τα αγοράσει θα το καθαρίσει κιόλας?
5.Ή μήπως θα θάψει ότι υπάρχει εκεί και αυτά τα ωραία υγρά ΘΑ πάνε στον υδροφόρο ορίζοντα μας ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ?


ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?
Λαϊκός ξεσηκωμός!! ΟΙ τρεις δήμοι της δυτικής Θεσσαλονίκης Σταυρούπολης, Πολίχνης και Ευκαρπίας έχουν εξαγγείλει «κλιμακούμενες δυναμικές κινητοποιήσεις». Τα δυο αγροτεμάχια που χρησιμοποιούνταν από τη ΔΙΑΝΑ έχουν αποθήκες, στις οποίες όμως οι δήμοι δε γνωρίζουν τι υπάρχει. Εξάλλου, τα αγροτεμάχια είναι σε γειτονικό χώρο απέναντι από τον κυρίως χώρο του εργοστασίου, επί της οδού Αιγαίου. Oι κάτοικοι της περιοχής, οι τοπικές αρχές και όλοι οι Θεσσαλονικείς είναι αγανακτισμένοι. Δε δεχόμαστε ΚΥΡΙΟΙ την εκποίηση των χώρων και διεκδικούΜΕ τη μετατροπή του σε πρασίνου. Το υπέδαφος είναι μολυσμένο ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ.
Τα κομμάτια αμιάντου είναι διάσπαρτα παντού, το χώμα έχει εμποτιστεί από φυτοφάρμακα, τοξικά, χημικές ουσίες...
ΑΛΛΩΣΤΕ Ξοδεύτηκαν 2,5 εκατ. ευρώ ΔΙΚΑ ΜΑΣ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) για να απομακρυνθούν οι επικίνδυνες ουσίες. Ήταν υποχρεωμένοι οι σύνδικοι να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια(ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!).ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ(ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ). Όλα αυτά το Ελληνικό Δημόσιο θα πρέπει να τα διεκδικήσει από τους συνδίκους.

Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να αποκτήσει την κυριότητα του χώρου το Ελληνικό Δημόσιο, ώστε να τον παραχωρήσει στις τοπικές κοινωνίες και να δημιουργήσουμε έναν χώρο πρασίνου στην περιοχή.

Σε ενδεχόμενη επιχείρηση πώλησης ή αξιοποίησης του χώρου με άλλον τρόπο θα μας βρουν απέναντί τους. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΥΡΙΟΙ …..ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ!!
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ: http://www.stavroupoli.gr/

2 σχόλια:

iLove σχόλια