Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Καπνιστής = αυτόχειρας? Και όχι μόνο!!!

Γνωρίζατε ότι στη χώρα μας περισσότερα από 200.000 παιδιά καπνίζουν συστηματικά με ότι αυτό συνεπάγεται?
Γνωρίζατε ότι το κάπνισμα είναι υπεύθυνο για το 30% όλων των θανάτων ατόμων ηλικίας 35 έως 69 ετών στο δυτικό κόσμο και αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου στις πιο παραγωγικές ηλικίες? Γνωρίζατε ότι οι καπνιστές ζουν 13 με 14 χρόνια λιγότερο από ότι οι μη καπνιστές?
Το κάπνισμα σκοτώνει και όποιος δεν το καταλαβαίνει κακό του κεφαλιού του!!!
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ……
Αχ....καημένε παθητικέ καπνιστή που να βρεις και εσύ το δίκιο σου!!
Ο καπνιστής κάνει την επιλογή του ...αλλά εσύ?
Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καπνίσματος στις 31 Μαΐου.

7 σχόλια:

  1. Δυστυχως τα περισσοτερα παιδια οτι τους διδαξεις και τους μαθεις κανουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xtes re paidia imoun se mia paralia kai etyxe na erthei ekdromi ena gy mnasio. ola kapnizan, vrizan kai oi kopeles akoma perissotero. ayto einai to apotelesma tis paideias
    (pipidakos.blogspot.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ πάντως νομίζω πως στα αστικά κέντρα της χώρας μας τουλάχιστον (και των υπόλοιπων που υπάρχει τόση ρύπανση) εθελοτυφλούμε όταν λέμε πως το κάπνισμα φταίει για τους καρκίνους των αναπνευστικών. σοβαρά, το κάπνισμα είναι χειρότερο από όλο αυτό το καυσαέριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης; not a chance.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, φορτώστε τα τώρα όλα στο κάπνισμα. Βρήκατε τον εύκολο στόχο.

    Να θυμίσω και τα λόγια του Χριστού: "Δε μολύνει τον άνθρωπο αυτό που μπαίνει στο στόμα του, αλλά αυτό που βγαίνει απ' το στόμα του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ρε surfmadpig σωστά αφού έχει καυσαέριο ας μπαφιάσουμε όλοι μαζί να τα κάνουμε χειρότερα τα πράγματα και όχι όσο περνάει από το χέρι μας να τα διορθώνουμε..μα τί λογική είναι αυτή?
    Και αφού εγώ δουλέυω 8 ώρες σε γραφείο, αυτό μου κάνει μεγαλύτερο κακό και παχαίνω και όχι το φαί που τρώω. Οπότε ας σκάσω στα γλυκά και στις πίτσες να γίνω 200 κιλά,η δουλειά φταίει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κατάσταση πρέζα και πιπιδάκο έχει ξεφύγει!!Όλο και περισσότερα παιδία 12 χρόνα καπνίζουν και αυτό δυστυχώς είναι Τραγικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και το ωραίο είναι ότι δεν σου δίνει τίποτα μα τίποτα καλό το άτιμο το τσιγάρο. Αλλά όταν είσαι 15 χρονών και βιάζεσαι να μεγαλώσεις... είναι και η κουλτούρα μας τέτοια. Τέλος πάντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια