Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Ποδήλατο και Θεσσαλονίκη- Δύο λέξεις άγνωστες μεταξύ τους!!

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!! Ο δήμος άρχισε πριν λίγες μέρες το πρόγραμμα «Ποδηλατώ…Ζω Καλύτερα» σε δημοτικά και γυμνάσια της περιοχής για τη διάδοση της εναλλακτικής μετακίνησης με ποδήλατα. Και ενώ αυτή η πρωτοβουλία σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ευρώπης θα ήταν αξιέπαινη φυσικά εδώ είναι κατακριτέα και δολοφονική!!

Δεν μπορεί κύριε να κάνεις μάθημα στα παιδιά για την διάδοση της εναλλακτικής μετακίνησης με ποδήλατα όταν δεν έχεις πουθενά στην πόλη οργανωμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων παρά μόνο στην παραλιακή το οποίο είναι υποβαθμισμένο και ουσιαστικά είναι σαν να μην υφίσταται !!!
Τι θέλεις δηλαδή να αρχίσουν τα παιδιά να κυκλοφορούν με τα ποδήλατα τους στους δρόμους και να θρηνήσουμε κανά θύμα ? Ε?


Δυστυχώς σου έφυγε ένα στάδιο κύριε Δήμαρχε!! Πρώτα δίνεις τις υποδομές που απαιτούνται ή έστω δίνεις ένα πλάνο ,ένα σχέδιο για την δημιουργία όλων αυτών των υποδομών ΚΑΙ μετά εκπαιδεύεις τα παιδιά στην χρησιμοποίηση του !!

Το Σύνθημα ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ είναι πολύ σωστό αλλά ρε φίλε δώσε μου και συ το χώρο που θα το χρησιμοποιήσω αυτό τον τρόπο μετακίνησης!! Τι είμαι Γουρούνι στην Σφαγή? Τι είναι τα παιδιά, πειραματόζωα!!
Βασικός στόχος του προγράμματος είναι, η ενθάρρυνση των παιδιών στο να χρησιμοποιούν το ποδήλατο τους ως μέσον άθλησης και εναλλακτικής μετακίνησης. Οκ καλά μέχρι εδώ .Αλλά εσείς είστε που οφείλετε να τους δώσετε τις υποδομές !!! ή μήπως κάνω λάθος?
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!

3 σχόλια:

  1. Όχι φυσικά γκρινιάρη απλά να μην γκρινιάξω και έγω λίγο!!!ε?χιχι...Αφού ο παίχτης είναι ότι να ναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι μου, μεταβιβάστε το μήνυμα...Κάποιος συνάνθρωπός μας χτυπήθηκε θανάσημα και παρατήθηκε στη μέση του δρόμου...αν ξερετε κάτι απαντήστε!!! www.arketa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια