Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Μεγάλη αποκάλυψη!! Ποιός πήρε τα λεφτά του Δήμου Θεσσαλονίκης...

Δεν είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο …είναι Απλά ένα τραγικά γελοίο γεγονός…

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης «Υπάρχουν συγκεκριμένες δυνάμεις και του εσωτερικού και του εξωτερικού («άλλη όρεξη δεν είχαν ...») που έχουν συνασπισθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα εναντίον μας (!!!) και αγωνίζονται πάση θυσία για να αλλάξουν την βούληση του Λαού της Θεσσαλονίκης, να διαμορφώσουν κατά τα συμφέροντά τους την ψήφο του Πολίτη της Θεσσαλονίκης»
Ναι είναι αλήθεια..
Υπάρχουν Εξωγενείς απροσδιόριστες και επικίνδυνες δυνάμεις που θέλουν αυτήν την πόλη να επιπλέει στα σκατά και στη λάσπη.. Κάποιοι λένε ότι είναι UFO, κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι οι Ταλιμπάν, ίσως Τσετσένοι αυτονομιστές, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι μπορεί να είναι πνεύματα που θέλουν να μας εξοντώσουν . Καλά που υπάρχουν και οι πιο νηφάλιοι που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν Casper , αλλά κόβουν το κεφάλι τους ότι έχουν δει να κυκλοφορούν στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου κάποιες περίεργες «σκιές» που ζουν και εργάζονται ανάμεσα μας….

Ναι οι "φταίχτες" ζουν και εργάζονται στο Δημαρχείο και όμως δεν μπορούμε να τους βρούμε…Τι και αν το ποσό των σκάνδαλων αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο και από 22 εκ. έφτασε στα 50 εκ. και βλέπουμε… Αυτός ο απίστευτος χορός (για πεντοζάλη μου κάνει!!!) εκατομμυρίων φέρεται να είχε στηθεί στην πλάτη των δημοτών (πρωτίστως), των περισσότερων «τίμιων» εργαζομένων στο δήμο Θεσσαλονίκης (μέχρι αποδείξεως του εναντίου), και όλα αυτά από ότι φαίνεται με την ανοχή ή την ανικανότητα (πάρτε το όπως θέλετε…) των δημοτικών αρχόντων μας (όλων!!!).

Αλλά είδατε κανέναν να συγκινείται…? Μήπως αυτοί που είναι μπλεγμένοι με αυτό το τεράστιο σκάνδαλο εξακολουθούν να δουλεύουν στο δήμο? Εγώ πως μπορώ να εμπιστευθώ τον δήμο της πόλη μου όταν όλα έχουν μείνει όπως ήταν πριν το σκάνδαλο?

Σε άλλα κράτη θα είχε παραιτηθεί όλη η διοίκηση του δήμου, όλη η αντιπολίτευση που δεν πήρε γραμμή τι γίνεται τόσα χρόνια και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα βρίσκονταν ο ένοχος και οι συνεργοί του .. Όμως στο Ελλαδιστάν κανένας δεν έχει παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας (ούτε πρόκειται έστω και αν αποδειχθεί ποιος φταίει..) κανένας δεν συγκινείται και φυσικά κανένας δεν θα τιμωρηθεί…

Επειδή όμως το θέμα είναι πολύ σοβαρό απαιτώ από την Τοπική κοινωνία της πόλη μου με τον τρόπο της να μην ξεχάσει και να ζητήσει την πλήρης κάθαρση από αυτά τα γνωστά άγνωστα «άτομα» του δήμου , να ξηλωθούν όλα τα στελέχη που εμπλέκονται στην υπόθεση , να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν ευθύνες γιατί απλά δεν είμαστε πια πρόβατα…

Θα ήθελα ο δήμαρχος που υποτίθεται διοικεί την πόλη μου να έχει το σθένος να μιλήσει καθαρά σε όλο τον λαό της Θεσσαλονίκης για το ποιος ευθύνεται για το μεγαλύτερο ελληνικό σκάνδαλο που έχει γίνει γνωστό για την τοπική αυτοδιοίκηση …Όχι με φανφάρες και "πρωταπριλιάτικα αστεία" αλλά με ονόματα… Θα ήθελα η αντιπολίτευση να ζητήσει την παραίτηση του Δημάρχου αλλά να υποβάλει και την δικιά της παραίτηση…Θα ήθελα οι εργαζόμενοι που εργάζονται στο δήμο να βοηθήσουν την δικαιοσύνη στο έργο της γιατί αλλιώς είναι και αυτοί κατά κάποιο τρόπο συνένοχοι…. Πρέπει να ξέρουμε..

Αν κάποιος ακόμα μας σέβεται σαν δημότες και σαν πολίτες που ζούμε και αναπνέουμε σε αυτή την πόλη επιβάλλεται να γνωρίζουμε ποιος φταίει… Η σιωπή (από όλους μας) δείχνει συνενοχή… Η δικαιοσύνη ας σταθεί για μια φορά στο ύψος της και ας βγάλει την απόφαση της όχι μετά από δεκαπέντε χρόνια αλλά άμεσα….Ήδη πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια….

Ερώτηση: Αν δεν σέβεστε τους δημότες σας, αυτοί πως ζητάτε να σας σεβαστούν…?
YΓ. Δυστυχώς οι δηλώσεις δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο (αν και θα μπορούσαν να είναι άνετα) και δεν ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας μας(δεν φτάνει μέχρι εκεί)... Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι μάλλον σχετική..... αλλά στο φινάλε μπορεί και να μην είναι...

4 σχόλια:

  1. Και μετά παό αυτά, διάβασα στον Αγγελιοφόρο πως ο Καραμανλής θέλει να κατέβει για δήμαρχος Θεσσ/νίκης. Μα δεν θα έχιε ποτέ σωτηρία αυτή η πόλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού είσαι άσχετος με το θέμα,
    τι το πιάνεις;
    Δεν έχεις ιδέα για τα παιχνίδια που παίζονται από το Αμερικανικό προξενείο, οπότε ..χέστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oute ki egw 3erw ti paizei me to pro3enio.

    kai etsi na einai omws den xreiazete probokatsia o kir basilis gia na fanei kakos.

    miden ergo kai polla logia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως πότε θα μας φταίνε οι ξένοι; Τι δουλειά έχει οποιοδήποτε προξενείο; Εγώ βλέπω 50 εκατομμύρια λόγους για να αλλάξει η βούληση του κόσμου.

    Και στην τελική, αν μια χώρα θέλει να ξεφορτωθούμε τους εθνο-ταλιμπάν, βοήθεια μας δίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια