Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

"Καθημερινή" χαλάρωσε λίγο...

Ανεπαρκείς λαϊκιστές

Δεν είναι και τόσο πρωτότυπο να κράζεις τον Ψωμιάδη πλέον ούτε και τιμητικό για τους πολίτες να επιδικνύεις διδακτική διάθεση με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές, δεν τον επέλεξαν δα αντί μεγαθηρίων της πολιτικής έως τώρα ούτε η πολιτική ζωή του τόπου βρίθει αποτελεσματικών ταγών και αυτός αποτελεί την παραφωνία. Αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε να απαλλαγεί ο Ν. Θεσσαλονίκης από τον περι ου ο λόγος κάντε πραγματικό ρεπορτάζ για τα πεπραγμένα του και αφήστε την κριτική καφενείου..
Επίσης φτάνει πια με την επίκληση των μάνατζερς για δημόσιες θέσεις λες και ανακαλύψατε την Αμερική, σας είπε κανείς ότι όλες οι επιχειρήσεις ευημερούν και ότι όλοι οι διευθυντές τους είναι αγνοί υπερασπιστές του εταιρικού συμφέροντος;
Ένας αναγνώστης σας

2 σχόλια:

  1. To arthro den to diabasa..alla oti dithen managers tha sosoun tin Ellada den paizei me tin kamia..einai oi protoi pou kriboun tis bromies tous kai oi protoi pou tin kanoun otan to karabi bouliazei..ase gia tis klikes kai aksiokratia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι να απορεί κανείς από πού το βγάζουν αυτό το συμπέρασμα πράγματι..Μάλλον από τα πρόσφατα παραδείγματα Lehman Brothers, Goldman Sachs, BP κλπ...
    Εννοείται πως πρέπει να ανοίξει και το κλειστό επάγγελμα του πολιτικού (κλειστό δεν είναι κι'αυτό;) αλλά όχι και ότι θα έρθουν οι CEO να μας σώσουν..Έλεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια