Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Οι Ghostbusters στην υπηρεσία του δήμου…

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης υπέγραψε με την γνωστή εταιρεία Ghostbusters σύμβαση εργασίας για να ανακαλύψουν αρχικά 150 φαντάσματα (και δεν ξέρουμε και πόσα άλλα υπάρχουν σε άλλες υπηρεσίες ) που ενώ έπρεπε να «κυκλοφορούν» και να εργάζονται κάπου ανάμεσα στην υπηρεσία της καθαριότητας και στα απορριμματοφόρα είναι άφαντοι και αόρατοι…Μετά από ενδελεχείς έρευνες και παρακολούθηση μηνών εντοπίστηκαν 21 φαντάσματα οι οποίοι εργάζονταν στην TV100 προκαλώντας προβλήματα σε όλες τις εκπομπές της δημοτικής τηλεόρασης. Αν ποτέ στις οθόνες διακρίνετε κάποιο άσπρο φαντασματάκι μην τρομάξετε.. Είναι κάποιο από αυτά τα 21..


Πολλοί ισχυρίζονται ότι στα φαντάσματα και σε μυστήριες δυνάμεις οφείλονται και οι τρομακτικές ελλείψεις υλικών και ανταλλακτικών των απορριμματοφόρων… Οι έρευνες συνεχίζονται....
****Το συγκεκριμένο post δεν αποτελεί πρωταπριλιάτικο αστείο***

ΥΓ..

Απαιτούμε από τον κ.Μπουτάρη να κάνει στάση πληρωμών στα φαντάσματα και να τα αναγκάσει να έρθουν στο γραφείο του για να δώσουν έγραφες εξηγήσεις..

Απαιτούμε από τον κ.Μπουτάρη να δώσει τα ονόματα των φαντασμάτων τόσο στον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στην καθαριότητα, όπως και στον πρόεδρο του Συλλόγου όλων των εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης με την υποχρέωση, σε συνεργασία με την εταιρεία Ghostbusters, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, να παρουσιάσουν στο δήμαρχο ποιες είναι οι κανονικές τους θέσεις εργασίας…

Τέλος απαιτούμε να ανακληθούν και να παρουσιαστούν όλοι αυτοί που μετατάχθηκαν σε διάφορες υπηρεσίες του δήμου και να επιστρέψουν στην καθαριότητα όπου ανήκουν…


Η αλήθεια θα φανεί από τις ενέργειες που θα πράξει ο δήμος όσο και οι εργαζόμενοι..

Απλά πράγματα….

Περιμένουμε στο ακουστικό μας….

5 σχόλια:

  1. Ε δεν παίζεσαι...

    Επί του θέματος που είναι απίστευτα σοβαρό, απαιτώ κι εγώ με τη σειρά μου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να μη μείνει απλό πυροτέχνημα ως συνήθως. Ο Δήμαρχος από τη στιγμή που έκανε την αναφορά είναι υπόλογος και για την εξέλιξη της υπόθεσης. Αλλιώς θα θεωρήσουμε ότι είτε λέει αβάσιμα πράγματα είτε δεν κάνει και αυτός καλά τη δουλειά του.
    Αναμένουμε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "απαιτώ κι εγώ με τη σειρά μου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να μη μείνει απλό πυροτέχνημα ως συνήθως."
    Θα συμφωνούσα μαζί σου! μέσα! αλλά από την άλλη γνωρίζω πολύ καλα (και ΔΕΝ δουλεύω στο Δημόσιο), ότι όση διάθεση κι αν έχει ο "Χ" Μπουτάρης, δεν προκειται να γίνει τίποτα. Γιατί? Διότι Fil & KourtGeo, οι "αποσπάσεις" έγιναν με καθόλα νόμιμο τρόπο.
    Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν θα διαλευκανθεί τίποτα. Το πρόβλημα είναι να αλλάξει το νομοθετικό νομοθετικό πλαίσιο, που επιτρέπει στην εκάστοτε εξουσία να δημιουργεί "μισθοφορικούς" στρατούς εξαρτημένων στα κομματικά γραφεία. Εγώ προσωπικά απαιτώ, από εδώ και στο εξής, με νομοθετική πράξη, τον κάθε ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ, να τον πληρώνει το κόμμα ή ο πολιτικός που τον αποσπά απο το Δήμο, Υπηρεσία κλπ. Δεν απιτώ από τον Μπουτάρη να σταματήσει να τους μισθοδοτεί, γιατί αυτό είναι λαικισμός.
    Διότι οι νομίμως αποσπασμένοι θα φτάσουν στον Αρειο Πάγο σε 10 χρόνια (άμα τελεσιδικήσει ποτέ), που θα αποφανθεί ότι όλα έγιναν νομιμα! Κρατάτε λοιπόν, μικρό καλάθι απαιτήσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο τελευταίο αίτημα δε θα συμφωνήσω (ίσως ήταν αναγκαίοι εκεί). Ωστόσο, θα αντιπροτείνω να δημοσιοποιηθούν οι ποινές των ίδιων των εργαζομένων που δεν εργάζονταν πουθενά και των εποπτών που δεν τους κατήγγειλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορούν να ξεκινήσουν με τους δυο υπαλλήλους καθαριότητας στο γραφείο του Γκιουλέκα.
    http://thestival.blogspot.com/2011/02/tv100.html

    "αποσπάσεις" έγιναν με καθόλα νόμιμο τρόπο.
    ---
    Οι αποσπάσεις δεν είναι μόνιμη διαδικασία σε αντίθεση με τις μετατάξεις, ιδίως όταν μιλάμε για θέσεις στον ίδιο οργανισμό, οπότε αυτά είναι δικαιολογίες, η πολιτική θέληση απουσιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μένα το βασικό είναι να αποδοθούν ευθύνες...Από λόγια χορτάσαμε.. Περιμένω ενέργειες λοιπόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια