Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ένα κείμενο για την αποχή στις προηγούμενες εκλογές!!

Και ο νικητής ήταανν.....:
Ποιός? Δεν είδα τηλεόραση...

Η αποχή...με 50% ..!!
Άρα Εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή ε …?
Η αποχή?
Γιατί αυτή δεν κέρδισε...?
Ναι αυτήν...
Ποιον όμως κατέβαζε υποψήφιο?
ΚΑΝΕΝΑΝ...
Κανέναν!!...Πρωτότυπο μου ακούγεται....
Ναι αλλά η αποχήηη ρε γαμώτο ?Τόσοι αξιόλογοι υποψήφιοι... Δεν μπόρω να το χωνέψω....Η νεολαία τα φταίει όλα..Τα «ρεμάλια» πάλι δεν ενδιαφέρονται για τα κοινά…Μόνο για καφέ, συναισθηματικά και χαβαλέ…..!! Νέοι σου λέει ο άλλος…!!
Υποτιμάς όμως τον κανέναν και έχει τόσα προσόντα...!! Ποιός είναι όμως αυτός ο άλλος που τα λέει αυτά?
Ο Χαμένος
Άρα μιλάει η πίκρα της ήττας ε?...
Ναι.... Αλλά τι τους υποσχέθηκε αυτή που δεν του το υποσχέθηκαν οι άλλοι? Κάτι πρέπει να τους έδωσε..Έτσι γίνονται οι δουλείες εδώ στην Ελλάδα...!!
Τους πρόσφερε απόλυτη Σιωπή...
Δεν μπορώ να το πιστέψω...
Πίστεψε το.. Η αποχή πήρε το πενηνταράκι της με άνεση και χωρίς κανένα κόστος …
Χωρίς κόστος!!!??
Κρίση βλέπεις...Δεν ξόδεψε ούτε σάλιο... Χωρίς προεκλογικό αγώνα , χωρίς σλόγκαν , χωρίς προγραμματικές θέσεις, χωρίς ψεύτικα blog, χωρίς facebook friends , χωρίς φυλλάδια, χωρίς στρατούς που περιμένουν κανα ρουσφετάκι, χωρίς δεξιώσεις , χωρίς εκλογικά κέντρα…
Και πως κέρδισε τότε?
Κάναν οι αντίπαλοι αυτό που δεν έκανε αυτή...
Τότε μαγκιά της...

ΥΓ....Το θέατρο του παραλόγου στις οθόνες μας..Τα κόμματα έπεσαν από τα σύννεφα και σοκαρίστηκαν κίολας για το μέγεθος της αποχής. Όμως μετά το πρώτο σοκ(κράτησε καμιά ώρα) ήρθε η χαρά για όλους …..όλοι νίκησαν και όλοι ήταν ικανοποιημένοι…Όλοι λένε ότι ο λαός έδωσε το μήνυμα …Και ο καθένας εκφράζει το μήνυμα που θέλει να πει….Αλλά η αποχή που κέρδισε δεν έκανε καμία δήλωση...Παραμένει βουβή και περιμένει με υπομονή....Και έτσι πάμε... στον Αυτόματο.. Αφού κανείς δεν πήρε το πραγματικό μήνυμα… ****Παρακαλούνται οι ηλίθιοι να κλείσουν τα μάτια και τα αυτιά τους για να μην ακούσουν/διαβάσουν το μήνυμα της αποχής που εξασφαλίσαμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα....****
«Προσέχτε.. Ο λαός ξύπνησε και είναι έτοιμος να σας πάρει τα αυτιά με την εκωφαντική του σιωπή… Σοβαρευτείτε πριν δείτε αποτελέσματα που ούτε καν μπορείτε να τα φανταστείτε…Προσέχτε…Ξυπνήστε πριν είναι αργά»
Καληνύχτα Ελλάδα....Καληνύχτα Θεσσαλονίκη...
2. Σε πανελλαδικό επίπεδο η αποχή έφτασε το 39% ενώ από όσους προσήλθαν ένα 9% ψήφισε άκυρο και λευκό. Δηλαδή συνολό 48%. Οι αριθμοί είναι πολύ μεγάλοι. 1.250.000 πολίτες δήλωσαν απών με το δικό τους τρόπο...Κάτι σημαίνει αυτό δε νομίζετε?

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!!

    ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΑΝ.ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ..ΝΑΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ..ΥΠΟΨΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΠΡΟ 15ΕΤΙΑΣ.!!ΑΘΑΝΑΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια