Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Δήμαρχε παραιτήσου..!! Όχι για μένα, για την “Φουκαριάρα” την πόλη μου!!

Η Θεσσαλονίκη παρακμάζει και ένας από τους λόγους είναι ότι το «κεφάλι» της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη σε κανέναν πια.. Πλέον και ο πιο δύσπιστος έχει καταλάβει ότι με αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορεί να πάει μπροστά η πόλη μας.. Και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά έμμεσα πλην σαφώς το αναφέρει η «φουκαριάρικη» δικαστική απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης (αριθμός απόφασης 269/2009)

Ο «Ατσαλάκωτος» δυστυχώς τσαλακώθηκε και μάλιστα άσχημα, άσχετα αν υπήρξαν πολλές προσπάθειες κουκουλώματος της είδησης από τα τηλεοπτικά κανάλια (τοπικά και μη) για το οποίο έχουν ήδη πληροφορηθεί τόσο το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης όσο και το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ . Και μην νομίζετε ότι το αναφέρω αυτό γιατί έχω κάτι με τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια αλλά για την «φουκαριάρα» την αντικειμενική ενημέρωση ρε παιδιά που πήγε για ένα καφεδάκι εκείνη την ημέρα και ξέχασε να γυρίσει…

Όλα αυτά λοιπόν ξεκίνησαν πριν πολύ καιρό (αρχές Μάρτη) όταν ο Δήμαρχος μας κατέθεσε μηνύσεις τόσο στον κ. Μπουτάρη όσο και στην Κ.Αράπογλου για ηθική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμηση. Ο ένας βέβαια λάκισε, η άλλη το πήγε μέχρι τέλους.. Δεν θα σταθώ παραπάνω στα διάφορα επεισόδια του σήριαλ τα οποία μπορείτε να τα βρείτε πολύ παραστατικά από το φίλο μου τον Argos στο δικτυακό τόπο Τhess.gr αλλά θα προχωρήσω λίγο παραπέρα.. Όχι για μένα αλλά για τους «φουκαριάρηδες» τους αναγνώστες μου..

Η ουσία του θέματος είναι ότι με βάση την απόφαση του Δικαστηρίου ο Δήμαρχος μας έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί μιας και για ότι είχε κατηγορηθεί (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος)αποδείχτηκε κατά βάση αληθές.

Με λίγα λογάκια λοιπόν αναγνωρίστηκαν ως αληθή οι κατηγορίες:


  • για οικονομικές ατασθαλίες (εδώ ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι),
  • για (Σ)ΚΑΤΑ ΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (Δηλαδή του δικού μας χρήματος!!) καθώς και
  • για μη αξιοκρατικές μεθόδους διορισμών…
  • Επιπλέον σαν να μην έφτανε αυτό αναφέρεται ότι η μη σύννομη διαχείριση των οικονομικών του δήμου ήταν σε ΓΝΩΣΗ του Ατσαλάκωτου…

Άρα γνώριζε..

Και θα μου πείτε …Ε και? Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος που κάνει τέτοια πράγματα…Όχι φυσικά …είναι ένας από τους τόσους… Δεν πρέπει όμως να γνωρίζει ο καθένας μας που πάνε τα λεφτά του «Φουκαριάρη» Δημότη? Έτσι για την ενημέρωση ρε παιδί μου..

Μετά λοιπόν από όλα αυτά ως Άρχων και Κλειδοκράτορας της πόλης έπρεπε να πάρει κεφάλια!! Έπρεπε να βγάλει έξω από το Δημαρχείο (Δυστυχώς ακόμα από το παλιό) όλους αυτούς που "φωτογραφίζονται" από την απόφαση ότι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους συμπεριλαμβανομένου και τον εαυτό του ,να κλειδώσει την πόρτα, και να πετάξει το κλειδί της πόλης μια για πάντα στην ανακύκλωση δίνοντας το στο επόμενο..

Γι’ αυτό λοιπόν
Δήμαρχε παραιτήσου!!
Όχι για μένα …για την «Φουκαριάρα» την πόλη μου !!




ΥΓ. Μέσα μου όμως συγκρούεται το καλό με το κακό και μια φωνή μου λέει να δείξω κατανόηση και να συγχωρέσω τον "Ατσαλάκωτο". Να κάνω λίγο καιρό, τόσο δα, υπομονή και να τον αφήσω να ολοκληρώσει το μεγαλόπνοο όνειρο του ,το νέο Μαρμαρένιο Δημαρχείο του, για να μπει σαν Κλειδοκράτορας και με ψηλά το κεφάλι στο νέο παλάτι της πόλης.. Να κάτσει να ξαποστάσει για λίγο στο μαρμαρένιο γραφείο του και μετά ….Θα παραιτηθεί..Ναι θα παραιτηθεί και δεν θα ασχοληθεί ξανά με την τοπική αυτοδιοίκηση… Και δεν θα το κάνει για εμάς …αλλά για την «Φουκαριάρα» την ηρεμία του…
Τι να κάνω ?Με έπιασε το συναισθηματικό μου…

3 σχόλια:

  1. aftos ftaiei??
    einai dinaton na ton psifizoun tosa xronia?
    poioi ton psifizoun???
    tou dosan ton aera kai ta kanei...
    oriste to dimarxeio to ekana mesa se 2 xronia
    kai malista iperxlidato
    tora tha pairetithei prin to eggeniasei?
    me tipota.....

    kata ta alla gia na kanoun enan dromo theloun 5 xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Κι όμως είναι φίλε pisoglenti..Αλλά αυτό δεν του δίνει και το δικαίωμα να κάνει αυτά που κάνει..Ίσα ίσα γι αυτούς που τον ψηφίζουν έπρεπε να κάνει το ακριβώς αντίθετο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ


    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια