Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Αφιερωμένο στο κύριο Σανιδά...

Κάθε μέρα κάθομαι στον Υπολογιστή μου και φοράω Σακούλα.... για να μην με βρείτε!! Βγαίνω έξω και φοράω μασκούλα...για να μην με δείτε!!!
Ναι είμαι ανώνυμος όσο εσεις οι επώνυμοι δεν Τιμωρείστε για αυτά που έχετε κάνει επειδή είστε Επώνυμοι....!!!
και ένα κομμάτι από το Greecesalonica που μας αντιπροσωπεύει απόλυτα...
"..ως ανώνυμοι τους αναγκάζουμε να απαντούν με επιχειρήματα ενώ ως επώνυμοι τα επιχειρήματα τους τα μετατρέπουν σε πίεση...Πίεση που μεταφράζεται σε οποιοδήποτε μέσο μπορεί να εφεύρει ένα διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο πολιτικό-οικονομικό σύστημα. Αυτή είναι η ανωνυμία που διεκδικούμε μέσω αυτού του blog.. Δεν είναι η ανωνυμία της συκοφάντησης,των εκβιασμών,των ύβρεων και των απειλών όπως θέλουν κάποιοι να αποδώσουν στους χιλιάδες ανώνυμους Έλληνες bloggers, είναι η ανωνυμία που βάζουμε ως ασπίδα στις πιέσεις για σιωπή, για έλεγχο της ελευθερίας σκέψης & έκφρασης αλλά και διακίνησης των πληροφοριών.." .Αυτήν την ανωνυμία θέλουμε...
και κάτι τελευταίο....
Έσεις οι "επώνυμοι" πολιτικοί, οι "επώνυμοι" δικηγόροι, οι "επώνυμοι" τοπικοί άρχοντες, οι "επώνυμοι" Δικαστές, οι "επώνυμοι" Golden Boys, οι "επώνυμοι" Τραπεζίτες, οι "επώνυμοι" Δημόσιοι υπάλληλοι, οι "επώνυμοι" γιατροί και οι "επώνυμοι" Δημοσιογράφοι δημιουργήσατε την Ελλάδα που σας αρέσει γιατί έτσι σας εξυπηρετεί.. Αφήστε επιτέλους κάποιες "Ελεύθερες φώνες" να ακουστούν και να εκφραστούν... Τι φοβάστε άραγε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

iLove σχόλια