Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Μεγάλη έρευνα για τις φονικές διαφημιστικές πινακίδες που ξεφυτρώνουν παντού!!

Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει για τις παράνομες «Φονικές» Διαφημιστικές πινακίδες? Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει για ανθρώπους που έχουν χάσει τις ζωές τους εξαιτίας αυτής της ασύδοτης παρανομίας? Μήπως αμέτρητες?
Θεσσαλονίκη 2009.Ο περιφερειακός της Διαφημιστικής Πινακίδας..Το όργιο που κρύβει πολλά..Στόματα ερμητικά κλειστά με πολλά κέρδη και η ασφαλειά μας στα τάρταρα..Δείτε την παρακάτω αποκαλυπτική έρευνα...
Στην Ελλάδα του Τίποτα ,στην Ελλάδα που οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο για τους λίγους τους «αδύναμους», στην Ελλάδα όπου η ζωή των πολιτών της δεν έχει αξία για κανέναν από αυτούς που έχουν την Εξουσία , σε μια Ελλάδα του παραλόγου που το Παράνομο είναι αυτό που εφαρμόζετε και το νόμιμο καταστρατηγείτε!!Ξέρω, μπορεί αυτό το post να μην έχει καμιά αξία για κανέναν και το αποτέλεσμα για μια ακόμα φορά να είναι μηδέν αλλά για μένα σημαίνει πολλά…Όχι κύριοι δεν είμαι συνένοχος σας…Θα διαμαρτυρηθώ με τον τρόπο μου.. Θα τα πω και αν χρειαστεί θα τα ξανά πω μέχρι να γίνει κάτι…Εδώ Μιλάμε για ζωές, για ψυχές που χάνονται άδικα εξαιτίας της Ανυπαρξίας όλων των κρατικών λειτουργιών!!
Κι όμως αν λειτουργούσε κάτι σωστά σε αυτήν την χώρα έστω και στο ελάχιστο δεν θα συζητούσαμε για το θέμα της υπαίθριας διαφήμισης!! Νόμοι και αποφάσεις υπάρχουν κι όμως δεν εφαρμόζονται. Ειδικοί και πολιτικοί γνωρίζουν όλες τις διαστάσεις του θέματος όπως και οι «επιχειρηματίες» που ενώ γνωρίζουν παρανομούν (γι’ αυτό και όλα γίνονται την νύχτα). Οι τοπικές διοικήσεις (Δήμοι, Νομαρχίες, Περιφέρειες, Πολεοδομίες ) συνένοχες στο έγκλημα δεν πράττουν τίποτα κι δεν σταματούν την κατάντια του φαινομένου προφασίζοντας υπέρογκο κόστος για την μετακίνηση αυτών των πινακίδων…Η αστυνομία δηλώνει αναρμόδια για το θέμα….Και έτσι ενώ υπάρχουν Προφανείς στοιχεία για κατά συρροή παρανομία κανένας μα κανένας δεν κάνει τίποτα…(Παγκόσμιο τραγικό Ελληνικό φαινόμενο)!!
Κρίμα γιατί η λύση είναι τόσο απλή…Ας δούμε όμως αρχικά τι ισχύει

Αποφάσεις που ισχύουν αλλά δεν εφαρμόζονται!!
Το ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας)έχει αποφανθεί: Με τις αποφάσεις ΣτΕ 909-910/2007 ότι απαγορεύονται οι διαφημιστικές πινακίδες στους δρόμους, .
Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο υποχρεώνει τους δήμους να αφαιρέσουν τις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες, ενώ σε περίπτωση που δεν το κάνουν, καλεί το ΥΠΕΧΩΔΕ να τις αφαιρέσει.


Οι διεθνείς συμβάσεις για την οδική κυκλοφορία και σήμανση που έχουν επικυρωθεί από τη χώρα μας, υποχρεώνουν το ελληνικό κράτος να μην επιτρέπει την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στους δρόμους, καθώς αποσπούν την προσοχή των οδηγών.
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από προσφυγή του δικηγόρου Αθανασίου Τσιώκου - Πλαπούτα, ο οποίος έχασε το παιδί του όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε διαφημιστική πινακίδα στη λεωφόρο Κατεχάκη. Δύο χρόνια μετά, έρχεται ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος, και ζητάει την εφαρμογή της νομολογίας του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου! Ζητάει, δηλαδή, το κράτος από το κράτος να εφαρμοστεί η νομοθεσία!
Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για την Οδική Ασφάλεια και βουλευτής της Ν.Δ. Αρης Σταθάκης παραδέχθηκε ότι «πολλοί από τους δημάρχους, όπως και πάρα πολλοί εκπρόσωποι διαφημιστικών εταιρειών και οι διαφημιστικές εταιρείες, βέβαια, εξακολουθούν να βρίσκουν ανόητες δικαιολογίες για να μην κατεβάζουν αυτές τις πινακίδες».
Οι συνένοχοι πολλοί…Δείτε τι γράφει χαρακτηριστικά το justarlawblog για να καταλάβετε το ΜΕΓΕΘΟΣ Της ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ!!
Ο νόμος ρητά απαγορεύει τις διαφημιστικές πινακίδες στο οδικό δίκτυο( άρθρο 11 του ν.2696/1999 (Κ.Ο.Κ).Οι πολίτες (δεν υπάρχει τέλος στις καταγγελίες) δηλώνουν ξεκάθαρα τις αντιρρήσεις τους στις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες. Οι ειδικοί στο θέμα ομοφωνούν. Οι εφημερίδες το ξέρουν. O Συνήγορος του Πολίτη έχει αποφανθεί. Ο Συνήγορος του Καταναλωτή έχει αποφανθεί. Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους συμφωνεί: (Βλ. 323/2008 γνωμοδότηση του Γ’ Τμήματος του Νομικού Συμβούλου του Κράτους).Ακόμη και οι πολιτικοί συμφωνούν ! Το πρώτο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών αποφάνθηκε:Σε φυλάκιση 2 ετών και 2 μηνών για ανθρωποκτονία εξ αμελείας καταδικάστηκε από το πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο Διευθύνων Σύμβουλος της διαφημιστικής Εταιρείας MASTER ΟUTDOOR A.E., Γιώργος Λιάπης. Ο κ. Λιάπης κατηγορείται για το θάνατο του Γιάννη Σταυρουλάκη στις 19 Δεκεμβρίου του 2005, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε διαφημιστική πινακίδα στην άνοδο της Λ. Κηφισίας, στο ύψος του Ολυμπιακού Σταδίου.


Κλέβουν και ρεύμα από την ΔΕΗ!!
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη, η ΔΕΗ «ανακάλυψε» ότι δεκάδες πινακίδες φωτίζονται παράνομα (π.χ. «κλέβουν» ρεύμα από κολόνες ή από κατοικίες). Για παράδειγμα, φωτίζονται διαφημιστικές πινακίδες σε στέγαστρα, χωρίς να υπάρχει ρολόι της ΔΕΗ, όπως επιβάλλει ο νόμος. Σε πολλές περιπτώσεις τον... λογαριασμό πλήρωνε ο δήμος και οι δημότες μέσα από τα τέλη καθαριότητας, ενώ σε άλλη χρεωνόταν η ίδια η ΔΕΗ με παράνομη σύνδεση από το δίκτυό της!! Αν είναι δυνατόν…Μιλάμε για Καταστάσεις τραγελαφικές…

Που εντοπίζεται το πρόβλημα?

Σύμφωνα με έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη όσον αφορά το θέμα της Τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων εντοπίστηκαν τα εξής προβλήματα- ζητήματα:

•Κατακερματισμός των αρμοδιοτήτων μεταξύ διαφορετικών φορέων (δήμοι, Περιφέρεια, ΥΠΕΧΩΔΕ) για ζητήματα που αφορούν στην τοποθέτηση των πινακίδων και την επιβολή προστίμων, καθώς και στο ύψος των προστίμων σε περίπτωση παραβίασης της νομοθεσίας.
•Δεν διαπιστώνεται εύκολα στην πράξη το όριο της περιοχής απόλυτης απαγόρευσης τoποθέτησης πινακίδων δίπλα στις εθνικές οδούς, στις επαρχιακές οδούς και στους αυτοκινητόδρομους, προκειμένου κατ' επέκταση να προσδιοριστεί με σαφήνεια ο αρμόδιος φορέας επιβολής του σχετικού προστίμου.
•Δεν έχει καθοριστεί η αρμοδιότητα για τη διενέργεια αυτοψίας και την εισήγηση για επιβολή προστίμου και καθαίρεσης σε συγκεκριμένη διεύθυνση ή σε τμήμα της Περιφέρειας ή του ΥΠΕΧΩΔΕ αντίστοιχα. Συνέπεια αυτού είναι ότι δεν επιβάλλονται πρόστιμα και δεν απομακρύνονται οι παράνομες πινακίδες.
•Στις εκτός σχεδίου περιοχές δεν λαμβάνεται υπόψη η περιβαλλοντική επιβάρυνση

Με απλά λόγια…. το ασαφές θεσμικό πλαίσιο, η ανυπαρξία ουσιαστικού ελέγχου και η συναλλαγή μεταξύ εταιρειών και δημοτικών υπαλλήλων, επιτρέπει την ανεξέλεγκτη δράση κυκλωμάτων σε βάρος της ασφάλειας οδηγών και πεζών.
Δείτε εδώ τις προτάσεις του Συνηγόρου του Πολίτη

Η πραγματικότητα όμως πια είναι?
Παράνομες διαφημιστικές πινακίδες έρμαια του καιρού!! Διαφημιστικές πινακίδες μέσα στο δάσος , κρύβοντας πινακίδες σήμανσης,πάνω σε στροφές επικίνδυνες.Οποίος γουστάρει πάει το βραδάκι σκάβει και τσουπ Την επόμενη μέρα σκάει μύτη Η καινούργια Διαφημιστική πινακίδα!!Είναι να μην τσαντίζεσαι? Οι διαφημιστικές πινακίδες στην Ελλάδα διέπονται από ένα καθεστώς σιωπηρής συναίνεσης μεταξύ δημόσιας διοίκησης και επιχειρήσεων, το οποίο αμφισβητείται κατά καιρούς από πολίτες που έχουν χάσει συγγενικά τους πρόσωπα σε τροχαία δυστυχήματα.
Για την εξόφθαλμη παρανομία (το 70% τοποθετείται αυθαίρετα), οι δικαιολογίες είναι πολλές. Δεν μπορούν, λένε οι αρμόδιοι των δήμων, να βρουν τους υπεύθυνους των διαφημιστικών (από τις οποίες πληρώνονται αδρά) για να επιδώσουν κλήσεις και να επιβάλουν πρόστιμα. Δεν μπορούν να πιέσουν τις εταιρείες (που έχουν κόψει ακόμη και δέντρα για να τοποθετήσουν τα πλαίσια), αφού καλύπτονται από τις συμβάσεις τους.
Δεν βγάζει άκρη κανείς διότι εντός των δήμων δρουν κυκλώματα που εκδίδουν πλαστές άδειες (υπογεγραμμένες από αναρμόδιους αντιδημάρχους κ.ο.κ.). Χάνουν το λογαριασμό γιατί σε άλλους δρόμους, για τις πινακίδες, είναι υπεύθυνο το ΥΠΕΧΩΔΕ και σε άλλους ο δήμος.
Οι εταιρείες λειτουργούν ανεξέλεγκτα, καλυπτόμενες πίσω από συμβάσεις που υπογράφουν με δήμους. Και το παράλογο δεν το ακούσατε ακόμα… Σε παλιότερες δηλώσεις Ο τότε υφυπουργός εσωτερικών Κ. Αθ. Νάκος υποστήριξε ότι μεταξύ άλλων προβλημάτων που συναντούν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την αφαίρεση των πινακίδων είναι και η «αντιμετώπιση σφοδρών αντιδράσεων και συμπλοκών», με υπαλλήλους των εταιρειών υπαίθριας διαφήμισης, «που φτάνουν ενίοτε και σε τραυματισμούς»!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΣΤΕ τους ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ… ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΘΕΕ ΜΟΥ. Φοβόμαστε να τους αντιμετωπίσουμε ..? Μια ομάδα αστυνομικών να αναλάβει το θέμα και τελειώσαμε..
Ο κ. Νάκος (η πλήρης ξεφτύλα)επίσης παραδέχονταν ότι «συχνά είναι ιδιαίτερα δυσχερής η ανεύρεση των στοιχείων των υπευθύνων (σ. σ. των εταιρειών) προκειμένου να επιδοθούν οι κλήσεις και οι αποφάσεις επιβολής προστίμου, ενώ ταυτόχρονα εκκρεμούν χιλιάδες προσφυγές των υπαιτίων στα Διοικητικά Πρωτοδικεία και στο Εφετείο».
Άμα θέλεις βρίσκεις κύριε Νάκο!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Τα ΜΜΕ όπως και τα πολιτικά κόμματα Δίνουν ασυλία στους ιδιοκτήτες των υπαίθριων πινακίδων (billboard), πνίγοντας το θέμα απ’ τη δημόσια ατζέντα. Στο δυτικό και «αναπτυγμένο» κόσμο η υπαίθρια διαφήμιση έχει ρυθμιστεί με βάση το σεβασμό του πολίτη. Σαν αποτέλεσμα, τα διαφημιστικά πλαίσια στο Λονδίνο δεν υπερβαίνουν τα 400.

Σύμφωνα με το Σκάι Πίσω από τις Διαφημιστικές πινακίδες κρύβετε ένα είδος μαφίας που Με την ανοχή κρατικών και δημοτικών υπηρεσιών έχουν στην Αθήνα τοποθετηθεί περίπου 16 χιλιάδες διαφημιστικές πινακίδες.
Οι εταιρείες αυτές επιχειρούν να δωροδοκήσουν τους συγγενείς των θυμάτων, καθώς ο ετήσιος τζίρος φτάνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Αποτελέσματα αυτής της παρανομίας!!
Υπολογίζεται ότι 12% των τροχαίων ατυχημάτων οφείλεται στις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες. Μάλιστα κάποιοι δεν διστάζουν να αναφέρουν ότι, οι διαφημιστικές πινακίδες, που προκαλούν 300 ατυχήματα το χρόνο, τα 8 θανατηφόρα το 2007, νικούν νόμους και κράτος.
Χθές είδαμε στα χάλια και στο newsblog την είδηση ότι ένας 53χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, όταν μετά από σύγκρουση με άλλο Ι.Χ, το αυτοκίνητο του ανετράπη και προσέκρουσε στη βάση της διαφημιστικής πινακίδας. Σοβαρά τραυματισμένος, εκτός όμως κινδύνου, νοσηλεύεται ο 50χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.
Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες αφορούν την Περιοχή της Θεσσαλονίκης και το κομμάτι από την αρχή της εσωτερικής περιφερειακής (κόμβος Κ12) μέχρι το τέλος της, στην Συμβολή της με την Π.Α.Θ.Ε. όπου υπολογίζεται ότι το τελευταίο διάστημα οι παράνομες Διαφημιστικές πινακίδες ξεπέρασαν τις 300!!
Τα διαφημιστικά πλαίσια βρίσκονται μέσα στο δημόσιο χώρο ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. Αν ο δημόσιος χώρος ανήκει στους ιδιώτες, τότε πράγματι οι πολίτες δεν έχουν καμία δικαιοδοσία πάνω σ’ αυτόν. Αλλά ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ...
ΟΠΟΤΕ
Ας μας εξηγήσει κάποιος ….


ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΓΙΑΤΙ πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι?
ΓΙΑΤΙ οι διαφημιστικές πινακίδες ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ στους δρόμους Σαν ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ?
ΓΙΑΤΙ κανείς δεν κάνει τίποτα?

Το συμπέρασμα δεν αλλάζει. Μια χώρα Βουτηγμένη στα σκατά και στην παρανομία. Με τον μόνο νόμο που εφαρμόζεται να είναι η ατιμωρησία. Κανένα κράτος, κανένας δήμος καμία αστυνομία δεν πρόκειται να μας υπερασπιστεί.
Μήπως οι παρακάτω φωτογραφίες δίνουν ένα τρόπο αντίδρασης άμεσο. Είναι από την περιοχή της ευκαρπίας στην Εσωτερική περιφερειακή όπου μάλλον κάποιοι οργισμένοι πολίτες έκαναν αυτά που έκαναν!!
Αυτό όμως δεν είναι λύση!! Μήπως να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε να διώκονται ποινικά και οι διαφημιζόμενοι? Αν και είναι παρατραβηγμένο μήπως αυτό τελικά είναι η λύση?
Πάντως αν θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε καταγγελία για τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες μπορείτε να μπείτε εδώ όπως και στο φίλο μου katagelies . Επιπλέον μπορείτε να απευθυνθείτε στον Συνήγορο του πολίτη.

14 σχόλια:

  1. απλά μπράβο για το άρθρο και ντροπή για την κατάντια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και απο μενα ενα μεγαλο Μπραβο και την πολυ καλη δουλεια που εκανες στο αρθρο.Κανεις πολυ καλα που τα γραφεις και ας ειναι ματαιος κοπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χώρια που είναι επικίνδυνες, ασχημίζουν και το τοπίο, το οποίο κατα κανονα είναι υπαίθριο. Μια απέραντη ασχήμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ φίλε Ανώνυμε αλλά δυστυχώς οι φωτογραφίες αποτυπώνουν ένα μέρος μόνο της πραγματικότητας...Η πραγματικότητα είναι Σκληρή και ντροπιαστική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ευχαριστώ και εσένα φίλε beniko place και δυστυχώς αυτό είναι που με τρελαίνει...Πως και του χρόνου για τα ίδια θα συζητάμε μέχρι να έχουμε κάποιο νεκρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Συμφωνώ απόλυτα Φίλε ανώνυμε..Η ασχήμια σε όλο της το μεγαλείο!!Αλλά εκτός από αυτό είναι και πολύ πολύ επικίνδυνα!!Φοβάμαι πως θα θρηνήσουμε και άλλα αθώα Θύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. Σε μια χώρα όπου καθένας κάνει ότι θέλει αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς ώστε να αφυπνιστούν επιτέλους οι δημοτικές αρχές, πράγμα το οποίο δε νομίζω βέβαια να είναι εφικτό, τουλάχιστον άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Εισαγγελικές αρχές τι λένε άραγε για όλα αυτά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είναι μόνο ότι δεν απομακρύνονται οι ήδη υπάρχουσες πινακίδες. Σήμερα κατεβαίνοντας από τον κόμβο του Καυτατζογλείου διαπίστωσα ότι έχουν τοποθετηθεί άλλες 5-6 πινακίδες!!! Είχαν μάλιστα πάρει και λίγα μέτρα από το δρόμο για να κάνουν τη δουλειά οι εργάτες, επιβαρύνοντας την έτσι κι αλλιώς απελπιστική κίνηση της κάθε Δευτέρας.

    Μας δουλεύουν; Αν πάω και καταστρέψω τις πινακίδες θα με συλλάβουν και θα με δικάσουν, αλλά αυτούς δεν τους σταματάει τίποτα. Μάλλον η μόνη λύση όμως είναι αυτή, να ΚΑΝΟΥΜΕ κάτι, αφού από κουβέντες, υποσχέσεις, αναλύσεις και "μελλοντολογίες" (θα, θα..) έχουμε χορτάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Φίλε ανώνυμε οι δημοτικές αρχές δεν αφυπνίζονται με τίποτα...Εδώ το παιχνίδι έχει χαθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Φίλε ανώνυμε οι Εισαγγελικές αρχές κοιμούνται και αυτές το ύπνο του δικαίου...Απλά δεν ξέρω αν κοιμούνται εσκεμμένα!!Μια πόλη σε αβασία είναι η Θεσσαλονίκη...Μια πόλη σε μόνιμο κώμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε puerto_norte Το φαινόμενο έχει ξεφύγει..ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ !!ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ 50 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 300...
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΜΕΝΟ....ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ...ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ...
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ (ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ, "ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ" ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ..Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ καλό και διαφωτιστικό το άρθρο. Ως πότε ρε παιδιά θα την πληρώνουν οι αθώοι πολίτες για τα συμφέροντα άπληστων και άχρηστων ανθρώπων και λόγω της ανοχής της πολιτείας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια