Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Champions League vs Πολιτισμός σημειώσατε 1!!

Τι και αν απολύεται κόσμος και οικογένειες βρίσκονται σε κατάσταση αποσύνθεσης λόγω έλλειψης χρημάτων…Τι και αν κλείνουν οργανισμοί και θεσμοί που υπηρετούν το πολιτισμό και την κοινωνική πρόνοια επειδή λεφτά υπήρχαν αλλά δεν τα βρήκαμε ακόμα …

Η ΕΡΤ δηλαδή το κράτος παίρνει την πολίτικη απόφαση να δώσει περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων της επόμενης τριετίας του Champions League, δηλαδή 8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο …!!!

Σε καιρό που ματώνουμε για να βρούμε χρήματα για πιο σημαντικά πράγματα εμείς δίνουμε 8 μύρια έτσι ρε παιδί μου…ΜHN προτρέχετε όμως να κράξετε. Ο ΓΑΠ εσάς σκέφτεται..Αφού σε κάθε σπίτι θα υπάρχει ένας εργαζόμενος (και αυτό είναι δική του δέσμευση) οι άλλοι τι θα κάνουν? Μα φυσικά θα βλέπουν μπάλα!! Τι δεν καταλαβαίνετε?

Λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι το όπιο του λαού… Αλλά αν αυτό το όπιο κοστίζει τόσα λεφτά στο Έλληνα φορολογούμενο, ο οποίος σε λίγο καιρό δεν θα έχει για τα βασικά τότε να το πάρουν και να το βάλουν εκεί που ξέρουν…

Πόσο μαλάκες Είναι και πόσο μεγαλύτεροι είμαστε τελικά εμείς? Η επιστήμη δυστυχώς ακόμα το ψάχνει....

1 σχόλιο:

  1. Λαϊκίζεις. Και μένα δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, όμως οι περισσότεροι έχουν διαφορετική άποψη. Όλοι αυτοί θα διαμαρτύρονταν αν ΔΕΝ το έδειχνε η τηλεόραση. Επιπλέον, τα κέρδη από τις διαφημίσεις θα είναι σίγουρα πολύ περισσότερα από τα χρήματα που δόθηκαν για την αγορά (στα ιδιωτικά κανάλια που σφάζονται για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα θεωρείς ότι είναι βλάκες; ) Οπότε σκάνδαλο για την ΕΡΤ, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θα ήταν να αγνοούσε ένα εξαιρετικά δημοφιλές και επικερδές προϊόν με μεγάλη τηλεθέαση, και να έβαζε στη θέση του ένα «πολιτιστικό πρόγραμμα» για μένα, για σένα και άλλους 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια