Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η τελική συνάντηση για την Θεσσαλονίκη 2014 !!

"You will never win if you never begin",
Helen Rowland (English-American writer, 1876-1950

Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα γνωρίζουμε αν η Θεσσαλονίκη κερδίζει το τίτλο για την "Ευρωπαική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014". Οι 3 πόλεις που διεκδικούν το τίτλο (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ivanovo) σχεδιάζουν τις τελικές κινήσεις για την προώθηση και την υποστήριξη της υποψηφιότητας τους. Στην Braga της Πορτογαλλίας στις 16 - 18 Νοεμβρίου θα γίνει η επίσημη εκδήλωση της ανακοίνωσης όπου θα μεταβούν αντιπροσωπίες από τις 3 τελικές πόλεις.

Στην Ελλάδα τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολα, σίγουρα είναι πολλοί πλέον που βλέπουν με ακόμη μεγαλύτερη δυσπιστία την προσπάθεια μας. Όσοι όμως πίστεψαν από την αρχή για αυτή την ιδέα, μπορούν να απαντήσουν οτι τέτοιες συλλογικές προσπάθειες μπορούν να μας δώσουν μια σημαντική πνοή αισιοδοξίας και αλλαγής που χρειάζεται αυτός ο τόπος. Να βάλει σε σε προτεραιότητα τη ΝΕΟΛΑΙΑ, τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, να αφουγκραστεί τη κοινωνία και να προτείνει λύσεις, να αναδείξει και να απελευθερώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις αυτής εδώ της πόλης.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014.
Η τελική συνάντηση όλων όσων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2011, στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου του νέου δημαρχιακού μεγάρου του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 20.00 το απόγευμα.

Η εκδήλωση στο facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=279935735373653
Όλοι μάζι γι α την Νίκη της πόλης μας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

iLove σχόλια