Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

Βάζει και... τρίποντα ο Ροναλντίνιο!!!!

Η φόρμα του Ροναλντίνιο τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε καθοδική πορεία, ωστόσο παραμένει ένας από τους πλέον ποιοτικούς Βραζιλιάνους όλων των εποχών. Οι διαφημιστικές εταιρείες σαφώς και περιμένουν πολλά από αυτόν, πόσο μάλλον οι εταιρείες αθλητικών ειδών.
Η "Nike", χορηγός της Μπαρτσελόνα, χρησιμοποίησε τον μεσοεπιθετικό των Καταλανών σε ένα διαφημιστικό σποτ με μία πρωτότυπη ιδέα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν είχε ως στόχο μία εστία ποδοσφαίρου, αλλά μία... μπασκέτα, όπου έπρεπε να στείλει τη μπάλα για το concept του διαφημιστικού.
Οπως συνέβη στο παρελθόν με τον ίδιο αλλά και τον LeBron James, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα βιντεάκι με σκηνές από τα making of του διαφημιστικού που προκάλεσε ερωτηματικά.
Στην προκειμένη περίπτωση εμφανίζεται ο Ροναλντίνιο να δέχεται εντολές από τον σκηνοθέτη του σποτ και στη συνέχεια να αρχίζει την προσπάθειά του. Ο Βραζιλιάνος πρέπει να σταθεί στο μέσο του σκηνικού, να σηκώσει τη μπάλα με τα πόδια του, να γυρίσει προς την μπασκέτα που βρίσκεται σε μέση απόσταση και με τα πόδια να τη στείλει στο καλάθι.

Η αντίδρασή του φυσιολογική και μεταφράστηκε με ερώτηση προς τον σκηνοθέτη. "Πρέπει να το βάλω;", αναρωτήθηκε ο Ροναλντίνιο, αφού όσο... μάγος και να είναι, κάτι τέτοιο παραείναι δύσκολο. Η απάντηση των υπευθύνων επίσης κατανοητή και αναμενόμενη, αφού τον καθησύχασαν πως το καλάθι θα μπει στο... μοντάζ.


Ο Ροναλντίνιο κοντοστέκεται, σηκώνει τη μπάλα, παίζει με αυτήν και με εσωτερικό αριστερό ρίχνει τη μπάλα προς το καλάθι. Αν και από τη λήψη δεν φαίνεται εάν κατάφερε να βάλει το... τρίποντο, οι αντιδράσεις των παρευρισκομένων δείχνουν ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα βρήκε το στόχο του. Εξάλλου, όταν η κάμερα εστιάζει στην μπασκέτα, το διχτάκι κουνιέται ακόμα και ο σκηνοθέτης συγχαίρει τον Βραζιλιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

iLove σχόλια