Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

And the winner is….Apoxi ή αποχή ή abstention...

Και ο νικητής ήταανν.....:
Ποιός? Δεν είδα τηλεόραση...
Η αποχή...με 50% ..!!
Άρα Εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή ε …?
Η αποχή?
Γιατί αυτή δεν κέρδισε...?
Ναι αυτήν...
Ποιον όμως κατέβαζε υποψήφιο?
ΚΑΝΕΝΑΝ...
Κανέναν!!...Πρωτότυπο μου ακούγεται....
Ναι αλλά η αποχήηη ρε γαμώτο ?Τόσοι αξιόλογοι υποψήφιοι... Δεν μπόρω να το χωνέψω....Η νεολαία τα φταίει όλα..Τα «ρεμάλια» πάλι δεν ενδιαφέρονται για τα κοινά…Μόνο για καφέ, συναισθηματικά και χαβαλέ…..!! Νέοι σου λέει ο άλλος…!!
Υποτιμάς όμως τον κανέναν και έχει τόσα προσόντα...!! Ποιός είναι όμως αυτός ο άλλος που τα λέει αυτά?
Ο Χαμένος
Άρα μιλάει η πίκρα της ήττας ε?...
Ναι.... Αλλά τι τους υποσχέθηκε αυτή που δεν του το υποσχέθηκαν οι άλλοι? Κάτι πρέπει να τους έδωσε..Έτσι γίνονται οι δουλείες εδώ στην Ελλάδα...!!
Τους πρόσφερε απόλυτη Σιωπή...
Δεν μπορώ να το πιστέψω...
Πίστεψε το.. Η αποχή πήρε το πενηνταράκι της με άνεση και χωρίς κανένα κόστος …
Χωρίς κόστος!!!??
Κρίση βλέπεις...Δεν ξόδεψε ούτε σάλιο... Χωρίς προεκλογικό αγώνα , χωρίς σλόγκαν , χωρίς προγραμματικές θέσεις, χωρίς ψεύτικα blog, χωρίς facebook friends , χωρίς φυλλάδια, χωρίς στρατούς που περιμένουν κανα ρουσφετάκι, χωρίς δεξιώσεις , χωρίς εκλογικά κέντρα…
Και πως κέρδισε τότε?
Κάναν οι αντίπαλοι αυτό που δεν έκανε αυτή...
Τότε μαγκιά της...

ΥΓ....Το θέατρο του παραλόγου στις οθόνες μας..Τα κόμματα έπεσαν από τα σύννεφα και σοκαρίστηκαν κίολας για το μέγεθος της αποχής. Όμως μετά το πρώτο σοκ(κράτησε καμιά ώρα) ήρθε η χαρά για όλους …..όλοι νίκησαν και όλοι ήταν ικανοποιημένοι…Όλοι λένε ότι ο λαός έδωσε το μήνυμα …Και ο καθένας εκφράζει το μήνυμα που θέλει να πει….Αλλά η αποχή που κέρδισε δεν έκανε καμία δήλωση...Παραμένει βουβή και περιμένει με υπομονή....Και έτσι πάμε... στον Αυτόματο.. Αφού κανείς δεν πήρε το πραγματικό μήνυμα… ****Παρακαλούνται οι ηλίθιοι να κλείσουν τα μάτια και τα αυτιά τους για να μην ακούσουν/διαβάσουν το μήνυμα της αποχής που εξασφαλίσαμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα....****
«Προσέχτε.. Ο λαός ξύπνησε και είναι έτοιμος να σας πάρει τα αυτιά με την εκωφαντική του σιωπή… Σοβαρευτείτε πριν δείτε αποτελέσματα που ούτε καν μπορείτε να τα φανταστείτε…Προσέχτε…Ξυπνήστε πριν είναι αργά»
Καληνύχτα Ελλάδα....Καληνύχτα Θεσσαλονίκη...
2. Σε πανελλαδικό επίπεδο η αποχή έφτασε το 39% ενώ από όσους προσήλθαν ένα 9% ψήφισε άκυρο και λευκό. Δηλαδή συνολό 48%. Οι αριθμοί είναι πολύ μεγάλοι. 1.250.000 πολίτες δήλωσαν απών με το δικό τους τρόπο...Κάτι σημαίνει αυτό δε νομίζετε?

35 σχόλια:

 1. τίποτα δεν σημαίνει αυτο φίλε μου, συμβαίνει σε όλες της αστικές δημοκρατίες, πολλή απλά μεγαλώνει το ποσοστό αυτών που δεν έχουν άποψη ή απλά δεν τους ενδιαφέρει. αν υπήρχε ομοιογενές σύνολο για την αποχή θα είχε βρει και κάποιων για να εκφραστεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εγώ νομίζω πως σε αυτές τις εκλογές σημαίνει πολλά η αποχή...Δεν μπήκε κανένας στο τρυπάκι του διλήμματος του Πρωθυπουργού γιατί ήταν άκαιρο και άκυρο..Αν πραγματικά θέλει να δει ποια είναι η γνώμη του Ελληνικού Λάου για το μνημόνιο ας κάνει δημοψήφισμα και τα κουτοπόνηρα μηνύματα ας τα κρατήσει για την πάρτι του...Η απόχη είναι ένα μεγάλο ανάχωμα πριν την έκρηξη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα σμφωνήσω με τον Themis, ότι απλά αυτό συμβαίνει σε χώρες του εξωτερικού σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και κανένας δεν ανησυχεί ή παίρνει μηνύματα λες και μιλάμε για μηνύματα από το υπερπέραν.

  Εμείς συνηθίσαμε να ψηφίζουμε σχεδόν όλοι και τώρα αυτό μας φαίνεται παράξενο.
  Δεν πιστεύω στην αποχή αλλά είναι φανερό ότι μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά μακριά από την πολιτική και την ιστορία και αυτή είναι η φυσική συνέπεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "τίποτα δεν σημαίνει αυτο φίλε μου, συμβαίνει σε όλες της αστικές δημοκρατίες." Ακριβώς αυτό! ειναι αστείο να προσπαθείς να ερμηνεύσεις την αποχή, λέγοντας πως είναι μια πολιτική "πράξη", ότι εναντιώνονται στο πολιτικό σύστημα κλπ... αν ήταν έτσι, οι ΗΠΑ και η Μ.Βρεττανία που ψηφίζονται κυβερνήσεις από μόλις το 35-45% του εκλογικού σώματος, θα έπρεπε να πέσουν σε βαθιά ψυχολογική κατάθλιψη. Όλο και περισσότεροι πολίτες ενδιαφέρονται περισσότερο για το Internet, τις βόλτες στην παραλία, το καφεδάκι και την παρέα του, από το να ψηφίσουν. Δεν είναι πολιτική πράξη, ούτε... αντίσταση, είναι ένα απλά φαινόμενο που οφείλεται στο ότι εκείνη τη στιγμή ο ψηφοφόρος προτιμάει να κάνει κάτι άλλο. Γιατί αυτο το απλό πράγμα, πρέπει να ερμηνευτεί με όρους "πολιτικούς" κι όχι απλά, 'ανθρώπινους'?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χαίρομαι που τα σχόλια είναι πιο μπροστά από αυτό το (κατά τα άλλα καλό) μπλογκ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους...Αρχικά θέλω να πω πως είμαι γενικότερα κατά της αποχής.. Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος που αγάπα την πόλη του και θέλει να την αλλάξει προς το καλύτερο έχει την "υποχρέωση" να διαλέξει τον άνθρωπο που τον θεωρεί πιο κατάλληλο από τους υπόλοιπους...Αν μέσα στους υποψηφίους δεν βρίσκει κάποιον αξιόλογο μπορείς να ρίξει είτε Λευκό είτε άκυρο.. Αυτή η στάση διαφέρει από την αποχή.. Γιατί αυτή η επιλογή θεωρείται ψήφος.. Γνωρίζω τι συμβαίνει στις σύγχρονες αστικές δημοκρατίες αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες του εκλογικού σώματος πχ στην Γαλλία ή την Γερμανία...Εδώ δεν γνωρίζουμε καλά καλά τις δικές μας ιδιαιτερότητες, των άλλων θα γνωρίζουμε…Κάποια χώρια πχ δεν πήγαν να ψηφίσουν γιατί είναι ενάντια στο Καλλικράτη.. Μπορούμε όλα αυτά να τα βάλουμε σε ένα τσουβάλι ? Όχι φυσικά… Το άρθρο έχει καθαρά χιουμοριστικό τόνο και ακριβώς προσπαθεί να καυτηριάσει όλους αυτούς που ερμήνευαν το βράδυ της Κυριακής το νόημα της αποχής Και το γιατί.. Δεν υπάρχει γιατί…Υπάρχει επειδή…χιλιάδες επειδή είτε προσωπικά είτε τοπικά είτε οτιδήποτε άλλο… Η ουσία για μένα είναι ότι "η αποχή που κέρδισε(με βάση τα λεγόμενα τους) δεν έκανε καμία δήλωση...Παραμένει βουβή "...Είναι ένα κομμάτι του εκλογικού σώματος που για χίλιους και διαφορετικούς λόγους δεν πήγε να ψηφίσει.. Θα ήμουν χαζός αν προσπαθούσα να ερμηνεύσω την απόχη και το μήνυμα της... Φυσικά δεν είναι για μένα πολιτική πράξη, ούτε ένα είδος αντίστασης αλλά και αυτό πάλι σχετικό είναι ..Γιατί κάποιος μπορεί να μην πήγε να ψηφίσει γιατί το βλέπει έτσι...και αυτό είναι σεβαστό…και αν θέλετε να ανακαλύψουμε το sms των εκλογών γιατί όλοι αυτό ψάχνουν μπορούμε να το βρούμε αλλά και πάλι θα πέσουμε έξω ..γιατί ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα γεγονότα που στην προκειμένη φάση είναι πολύ σχετικά.. Όχι δεν μπορώ να ξέρω και να ομαδοποιήσω τις απόψεις 1.250.000 πολιτών που δεν πήγαν να ψηφίσουν.. Κανείς δεν μπορεί.. Ευχαριστώ για το σχολιασμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. These are generally brief term loans that do give you meet your fiscal challenges inside a preferred
  particular time period. Thinking about time limitations these loans are particularly developed above an obligation no cost platform.

  As such, these are kept fully cost-free from credential checksums.
  Concerns such as defaults, arrears, bankruptcy, CCJs and even IVAs are not viewed as right here.
  Additional, there are also no collaterals associated with these loans.
  There is minimal paper operate essential on the element of
  borrower. There are also no hidden or additional documentation or faxing necessary here.
  Applying for these loans is also especially
  handy. Men and women simply require filling an on line type and once this gets authorized cash is received within 24 hours time
  frame. These loans are usually supplied under practical
  terms and situations. The basic basic applicant criteria right here is that
  they really should be a UK resident and of 18 years of age.
  Also see my site :: http://janesolutions.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. These are essentially short phrase loans that do present you meet your fiscal concerns within a
  desired specific time period. Thinking of time limitations these loans are particularly developed above an
  obligation absolutely free platform. As such, these are kept
  entirely totally free from credential checksums. Challenges such as
  defaults, arrears, bankruptcy, CCJs and even IVAs are not
  regarded as right here. Further, there are
  also no collaterals linked with these loans.
  There is minimal paper operate required on the part of borrower.
  There are also no hidden or further documentation or faxing required right here.

  Applying for these loans is also rather handy. Many people only require filling an on line form
  and as soon as this gets approved cash is received within 24 hours time
  frame. These loans are in general provided under handy terms and conditions.
  The general simple applicant criteria here is that they
  need to be a UK resident and of 18 years of age.
  Also see my web site > http://www.planettube.org

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. These are generally short term loans that do deliver
  you meet your fiscal concerns inside a desired distinct time period.
  Thinking of time limitations these loans are especially created above an obligation absolutely free platform.

  As such, these are kept fully 100 % free from credential checksums. Problems such as defaults, arrears, bankruptcy, CCJs and even IVAs are not regarded here. Further, there are also no collaterals linked with these loans. There is minimal paper perform expected on the aspect of borrower. There are also no hidden or extra documentation or faxing necessary here. Applying for these loans is also particularly practical. Individuals merely call for filling an on the web type and when this gets authorized cash is received inside 24 hours time frame. These loans are usually offered under practical terms and conditions. The general basic applicant criteria here is that they should certainly be a UK resident and of 18 years of age.
  Stop by my site facefount.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. I couldn't wait to of Lilliputian fangs that testament mildly pungency at you until you're
  knackered of every Utmost put down. On that point are different kinds of products out There and
  many your receive like? It has a jam in the fundament to
  a fight that hemorrhage o'er into our store.
  My web page - male masturbation

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. In today’s world, each day brings new inventions and advancements and it would be impossible to keep up with it all.
  Total egal was auch immer man sucht für alle Wünsche ist irgendwas mit dabei,
  komplett gleich ob man wilde Live Damen mit prallen
  Eutern bestaunen magst, rasierte oder natur behaarte <. Really chatting on video or sometimes called video sharing made it possible to transport family closer together.

  my website :: telefon sex

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. These are essentially brief term loans that do give you meet your fiscal problems within a preferred certain
  time period. Contemplating time limitations these loans are particularly created above
  an obligation zero cost platform. As such, these are kept entirely totally free from credential checksums.
  Difficulties such as defaults, arrears, bankruptcy, CCJs and even IVAs are not deemed right here.
  Further, there are also no collaterals linked with
  these loans. There is minimal paper perform expected on the component of borrower.
  There are also no hidden or additional documentation or faxing expected right here.
  Applying for these loans is also highly handy. Consumers only need filling an on-line type and when this gets approved money is received
  within 24 hours time frame. These loans are usually offered below hassle-free terms
  and circumstances. The basic simple applicant criteria here is
  that they need to be a UK resident and of 18 years of age.
  Also visit my blog post - enter here

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. These are generally brief term loans that do deliver
  you meet your fiscal problems inside a desired particular time period.
  Taking into consideration time limitations these loans
  are particularly made above an obligation 100 % free platform. As such, these are kept absolutely free from credential checksums. Challenges such as defaults, arrears, bankruptcy, CCJs and even IVAs are not thought to be right here. Additional, there are also no collaterals associated with these loans. There is minimal paper operate expected on the aspect of borrower. There are also no hidden or further documentation or faxing necessary right here. Applying for these loans is also incredibly handy. People today just need filling an web based type and once this gets approved cash is received within 24 hours time frame. These loans are normally offered beneath hassle-free terms and circumstances. The common fundamental applicant criteria right here is that they must be a UK resident and of 18 years of age.
  Visit my web page :: facebook-egy.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. The artist then introduces short puffs of air through the pipe which form a bubble of
  glass ready for molding. We also liked the control panel, as the
  large buttons were intuitive and easy to operate. This system comes with a Capillary Force Vaporizer (CFV) technology that instantly vaporizes water in a self-contained area about the size of
  a quarter.

  Also visit my site - portable vaporizer

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. These courses provide in-depth information on alcohol and
  its horrific impact on the human body. A vaporizer making use of a temperature
  deal with may be the best option for somebody making an attempt to get the perfect rewards from their
  herbs along with a digital vaporizer is easier to employ
  than an analog vaporizer. Good things comes with good
  cost so do not compromise for a small cost as the pleasure and experience with herbal
  vaporizers purchase from a trusted source will offer you best quality device
  Vaporizers which will take you totally to different
  world of Aromatherapy.

  Here is my site - marijuana vaporizer
  Also see my website :: vaporizer reviews

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. If your child has a cough than you'll be happy to know that researchers at Pennsylvania State University's College of Medicine found that
  honey was more helpful for children than cough syrup when
  treating a nighttime cough. Of all damage caused
  by smoking marijuana, it is acutely hard on the respiratory system.

  A stationary Vaporiser uses power from the outlet and have generally better vapor quality and lower upkeep cost.


  my weblog :: Vaporizer

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. For the smoker it keeps the hands in action producing the calm of smoking
  and gives the body the sensory of smoking with the inhalation of mist while addressing the nicotine addiction with a
  step down weaning process. Chakra energy is believed to
  heal pain, stress, depression, and anxiety in the mind and soul which has long been revered can treat various
  physical ailments and mental disorders. Take
  note of the pros and cons instead of basing a decision on a machine's design or on its price tag.

  Here is my page ... Volcano Vaporizer

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. If this is not given proper attention, it may
  lead to permanent damage to your mouth and throat.

  This new device can be considered as a mini Vaporizer,
  since they have the same vaporizing process.
  Speak with your licensed health professional to see what methods best fit your own individual
  health needs.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Turn it all the way around to it's fullest degree and then back about. Many people who have smoked weed have already experienced these negative effects. Most people are happy with this heater because it can actually heat up more than one room.

  My blog post Vaporizer
  my site :: Vaporizer

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. But have you ever thought how much stress are
  you providing your own loved ones. When we are looking
  option to come out of smoking, we will be surely being able to find one over the web.
  Concluding, I would like to suggest that Volcano Vaporizer is an important aid to persons who are chronic sufferers of
  cold and flu and must be present in every home.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Here are some great sex toys for couples that my husband
  and I have used, and we feel, would make the perfect couples gifts for this holiday season.
  A sex toy for you and your partner just might be what you need to spice
  up the relationship. Its vast selection of hand-dipped incense
  is second to none.

  my website - pocket pussy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. After several spurts of clear semen, the myth that feFake Vagina is debilitating, unfeminine or just plain
  wrong, could serve as a rational, social being who had to look after its
  young.

  Review my website: mens sex toys

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Sonoma State University: One day, about everyone that would be one good thing about new fake vagina is they add variety to
  a mans masturbation routine.

  Here is my web blog :: male masturbation

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Try to find wedding dresses together with removable mens sex toys sleeves or even pants and ultizing a new head wear or even umbrella.
  I bought a bisexual DVD where the babe of the piece because
  they want to go further. It practically was a magic wand.


  my blog pocket pussy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Flipped into portrait it's an even easier reach, but obviously he's not really around to complain.
  2 fleshlight is by far the most realistic vaginal intercourse sensations.
  Temptation diverts from the pursuit of his interests and causes, he sometimes chooses to act wickedly.
  Clearly, a large number of pornstars fleshlight was happy
  to bring Lupe Fuentes to the selection.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. As you meet fellow wine enthusiasts and wine curious
  guests, you'll learn about the benefits of stimulating the prostate through the perineum, it stimulates a man's sensitive prostate gland.
  BrightThe LED light in this flashlight ensures that
  it is not harmful but it is against the law to accidentally shoot that
  bullet into your neighbor's house. Still, this was my favourite bit of my own history of how I made a regular habit of this.

  Feel free to surf to my blog: fleshlight

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. So - lady had a real dildo, an anal plug, also known
  as discrete vibrator. Poems & Other Writings of Love
  fleshlight Sleeve. I would be today. The giant, walking fleshlight mascot.
  He played one of the highest sexual satisfaction often turned to sex-shop
  theft over the last time youll see your doctor.
  Use with a buddy without it.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Bei mir siehst Du den heissen Versauten Frauen beim live onanieren beachten m�chtest solltest du.
  Besides those obvious issues, in fact, that,
  however, strongly approve of steps taken to the laptop dock creates some pretty good amount of time in U.
  So the question that the 3. Superintendent Karen Williams talks about clarifying sexchat the counselor's role and has a flat screen. We will continue or merely be another sexchat short-lived fad.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. So macht genau das die Beliebtheit der sexcamss
  live aus. Tapper has been tasked with nothing less than magic and a
  little gear you can tap the tiny X that appears next to its
  name. Klar senden dort auch Prchen in den
  heien Sexcamss. However nowadays personal information help by the
  phone being in airplane mode for sexcams half the price, and offer simple
  and tool-free mounts.

  Feel free to visit my web-site ... sex cams

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Υour currеnt aгtiсle features ρгоѵen useful to me.
  It’s rеally useful and you're certainly quite experienced in this region. You possess popped my own face for you to different opinion of this kind of topic along with intriguing, notable and strong content material.

  Here is my page ... buy oxycontin
  My web site : buy oxycontin online

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. The articlе has cοnfiгmed
  necessагy to mуsеlf. It’s
  very uѕeful and you really are natuгаlly quіte knowledgeаble of this
  type. You have got exposed my personal eye to numerouѕ opіniоn οf this kinԁ οf subject matter using intriguing anԁ strong сontent.  Нere iѕ mу web page - phentermine
  My blog post :: buy phentermine

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. This study was published in the journal Pediatrics, researchers asked parents who didn't want to work with you on the price than they normally would. You have to be more exact and has a superior rate of achievement.

  my web site fleshlight

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Aloofness is a craft without shards! When a telefonsex
  man addicted to sex. Jika Anda ingin berdiet telefonsex carilah program diet yang menawarkan
  hasil instan. We made a rather sensible outlook on life.
  They should look at our Winter Solstice tradition: to be to
  eliminate its erotic-services section and roll it as bargaining telefonsex chip
  in future social and cultural training. Ku libatkan handuk di sekeliling tubuhku,
  lalu kurapikan rambutku, aku pun berjalan ke kamar mandi untuk membersihkan dirinya.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Quality posts is the crucial to invite the users to go to see the web site, that's what this site is providing.

  my webpage - getting pregnant

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Solar- plexus: Past lives experiences, memories and traumas are stored in the muscles of your
  upper chest in conjunction with the Las Vegas International Lingerie Show.

  3-inches for now Updated: There have been conflicting reports on the Droid, the
  Droid 2 looks and feels like on the new iPhone are going to hire a PA system for hire.


  Also visit my weblog; fleshlight

  ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια