Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Νέες πτήσεις - update

Πριν λίγες ημέρες είχαμε γράψει για τις νέες πτήσεις που έχουν ανακοινωθεί από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία.
Σχετικά με το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη ανακοινώθηκε ότι τελικά θα ξεκινήσει στις 27 Μαϊου, περισσότερα εδώ.

Επίσης ανακοινώθηκε από την Ολυμπιακή η κατάργηση του δρομολογίου για Λονδίνο αλλά και η επανέναρξη των πτήσεων για Χανιά, Ηράκλειο, Μυτιλήνη και Ρόδο. Το δελτίο τύπου εδώ. Προσωπικά θεωρώ θετικές και τις αλλαγές της Ολυμπιακής γιατί για Λονδίνο υπάρχουν εναλλακτικές ενώ πχ για Χανιά είχε μείνει μόνο μία πτήση της Aegean και αυτή σε όχι βολική ώρα.



ΥΓ: Δεν τις προλαβαίνουμε τις νέες πτήσεις. H Ryanair βάζει και δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ρώμη από 5 Μαϊου, περισσότερα εδώ

3 σχόλια:

  1. δεν προλαβαίνουμε να τις διαβάζουμε τις νέες πτήσεις Fil γιατί από λεφτά, δεν είμαι σίγουρος αν μας φτάνουν για να τις κάνουμε κιόλας.
    Ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες και σε ταξίδια στο εξωτερικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ όταν το έγραφα.
    Ας μείνουμε τουλάχιστον στο 2ο θετικό της υπόθεσης, δηλαδή ότι οι πτήσεις δεν είναι μόνο για να πάμε εμείς στο εξωτερικό αλλά και να έρθουν οι του εξωτερικού σε εμάς, κάτι που η πόλη το έχει μεγάλη ανάγκη. Βέβαια για να επιτευχθεί αυτό δεν αρκούν μόνο οι πτήσεις, αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο post...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και νέα αεροπορική σύνδεση από την Θεσσαλονίκη στο Παρίσι με easyJet
    http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=19&artid=85217#

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια