Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΚΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ!!!ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!

Τα στρατόπεδα είναι η τελευταία ευκαιρία της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο για λίγο πράσινο και μάλιστα πράσινο για τον πολίτη και όχι για την εξυπηρέτηση των αναγκών και των υποδομών των δήμων. Εδώ και κάποιους μήνες το Ράδιο Θεσσαλονίκη ξεκίνησε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για να αγωνιστούμε όλοι μαζί για αυτόν τον σκοπό.

Τα στρατόπεδα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για δημιουργία χώρων πρασίνου!!!
Η Θεσσαλονίκη δεν θέλει τσιμέντο!!! Η Θεσσαλονίκη δεν θέλει στρατόπεδα σκουπιδότοπους ή νεκροταφεία παλιών εξοπλισμών. Απαιτεί Πράσινο!!! Πράσινο για να Αναπνέει ο πολίτης…Δεν μπορώ να καταλάβω τι σταματάει αυτήν την προσπάθεια!!!

Τα στρατόπεδα είναι αμέτρητα στην Θεσσαλονίκη τα οποία πολλά από αυτά είναι ανενεργά διάσπαρτα σε διάφορα σημεία της πόλης. Αυτά Τα στρατόπεδα και το
1. Στρατόπεδο Παύλου Μελά
2. Στρατόπεδο Καρατάσιου
3. Συμμαχικά μνήματα
4. Στρατόπεδο Κόδρα
Πρέπει να αξιοποιηθούν και να γίνουν ΜΟΝΟΝ χώροι Πρασίνου!!!!!!


Ααααα και κάτι τελευταίο.

Γιατί να μην φύγει το τρίτο σώμα στρατού από το κέντρο της πόλης και να πάει κοντά στο καινούριο 424 ή κάπου αλλού ΕΚΤΟΣ Θεσσαλονίκης?

Γιατί να μην αξιοποιηθεί ο χώρος του και να γίνει ένας τεράστιος χώρος στάθμευσης υπόγειος διατηρώντας από πάνω τα όμορφά διατηρητέα κτήρια και γκρεμίζοντας τις παράγκες που υπάρχουν να δημιουργηθεί ένα πρότυπο πάρκο με πολύ πράσινο?

Γιατί ?? Γιατί ??? ε? Ας μου απαντήσει κάποιος....

Σε αυτήν την πόλη πρέπει να καταλάβουμε ότι για να κάνουμε την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ!!!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ.


Ελάτε ΛΟΙΠΟΝ να δημιουργήσουμε μια ομάδα πρωτοβουλίας για την διεκδίκηση των στρατοπέδων। Για να αποδοθούν στους πολίτες και στις ανάγκες τους.




Τέλος αναφέρουμε τα στράτοπέδα που πρέπει να τα διεκδικήσουμε για το καλό μας :
Στρατόπεδο Μυστακίδου, Στρατόπεδο Φαρμάκη, Στρατόπεδο Κακιούση, Στρατόπεδο Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου, Στρατόπεδο Γ' Σώματος Στρατού, Εγκαταστάσεις 424,Στρατόπεδο Νταλίπη, Στρατόπεδο Κόδρα , Στρατόπεδο Ζιάκκα, Στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου, Στρατόπεδο Παπακυριαζή, Στρατόπεδο Καρατάσσου, Στρατόπεδο Παύλου Μελά

2 σχόλια:

  1. Εζησα 6 χρόνια στη Θεσ/κη σα φοτητής και πραγματικά αγαπώ αυτή τη πόλη.
    Η πρότασή σου είναι πολύ καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πηγα σε εκθεσεις στο στρατοπεδο Κοδρα,και οταν ρωτησα τους υποτιθεμενους αρμοδιους,γιατι βρισκονται σε αυτο το χαλιοι χωροι του στρατοπεδου μου απηντησαν πως αυτα ανηκουν παντου και πουθενα!!
    Δημοσ,νομαρχια,υπουργειο πολιτισμου,ΜΟΜΑ,ΓΕΣ,κλπ
    Πιασε το αυγο και κουρεψτο!
    Υπαρχουν συμφεροντα διαπλεκομενα και φιαυτο δεν γινεται τιποτα.
    Καλη σου ημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια