Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΤΟ 70% ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ!!ΕΣΕΙΣ?

Με βάση την "ψηφοφορία" που ξεκίνησε από το site μας πριν από κανα δεκαπενθήμερο όσον αφορά την ανάπλαση της πλατείας του Λευκού Πύργου βγήκαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.. Το 30% αυτών που ψήφισαν τους άρεσε πολύ η νέα ανάπλαση. Συνολικά το 72% δηλώνει ικανοποιημένο αν και το 42% έχει κάποιες ενστάσεις...Το 20% προτίμαει τον Λευκό πύργο όπως ήταν παλιά ενώ το 6% δεν έχει άποψη επί του θέματος.Το σύνολο των ψηφησάντων ήταν 59.Το 42% που έχει κάποιες ενστάσεις(σε αυτήν την κατηγορία ανήκουμε και εμείς) αφορά κυρίως την σχετική ελλείψη πρασίνου, τις δημόσιες τουαλέτες που κατασκευάστηκαν με τέτοιο τρόπο, το άθλιο μαρμάρινο περιτείχισμα που υποδηλώνει την αρχή των παλαιών κάστρων της πόλης και η ανάδειξη του παλαιού τείχους γύρω από το Λευκό πύργο με προσθήκη καινούργιων υλικών και όχι αυτών που βρέθηκαν κλπ. Τα θέτικα είναι ότι έφυγαν τα περίπτερα ,το όποιο πράσινο υπάρχει είναι πιο κάλα οργανωμένο και επισκέψιμο, ο επιπλέον φωτισμός, η ανάδειξη του παλαιού τείχους(αν και έγινε με λάθος τρόπο) , η νέα εισόδος του Λευκού Πύργου και το ότι πια δεν υπάρχει το άτυπο πάρκινγκ για τα λεοφωρεία που υπήρχε δίπλα του κλπ. Και για να μην ξεχνιόμαστε για θυμηθείτε πως ήταν η κατάσταση πριν την ανάπλαση...
Εσείς τι γνώμη έχετε?

3 σχόλια:

  1. Εντάξει, 56 ψήφοι δεν είναι αρκετοί για να βγάλουμε συμπεράσματα. Ας μαζέψουμε καμιά 200αριά και το ξανασυζητάμε.

    Πάντως, η φωτογραφία που έχεις στο τέλος για το πως ήταν παλιά, είναι πολύ... παλιά! Δεν ήταν έτσι πριν από την ανάπλαση, αλλά πριν την προηγούμενη ανάπλαση.

    Τέλος, σε γενικές γραμμές μου αρέσουν οι αλλαγές αν και σίγουρα θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξέρω ότι δεν είναι αρκετοί οι 56ψήφοι αλλά δείχνουν μία αρχική τάση...Γι αυτό και θα δώσουμε παράταση στην ψηφορορία για να έχουμε πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να έρθω στη Θεσσαλονίκη για να δω από κοντά τα έργα που έγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια