Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ιντελεκτουμο συνάντηση και πάρτυ...

H συντακτική ομάδα του περιοδικού Intellectum σας προσκαλεί την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00, στη νέα «Παπαρούνα» (Παγγαίου 4 & Δόξης, Λαδάδικα Θεσσαλονίκης), σε εκδήλωση-πάρτυ για την έκδοση του 8ου τεύχους, το οποίο κυκλοφορεί από τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία της Αθήνας & της Θεσσαλονίκης (ΙΑΝΟΣ, Πρωτοπορία, Σαιξπηρικόν, Κεντρί, Ρεντζής, Κυριακίδης, Πολιτεία, Ναυτίλος, Νέα Εστία, Πατάκης κ.α.) στην τιμή των 5 ευρώ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Τα εδέσματα του μπουφέ είναι προσφορά των διοργανωτών.


Στη διάρκεια της βραδιάς σάς περιμένουν:


1) ένα μικρό εικαστικό γεγονός-έκπληξη από το Arte Di Tre (Τζουλιάννα & Τζωρτζίνα σάς ευχαριστούμε!)


2) δύο ή και περισσότερες ευφάνταστες ιδέες της Ελένης Λαλούμη!


3) τέλος, με την ευγενική χορηγία του Γιώργου Αλισάνογλου από τις εκδόσεις Σαιξπηρικόν, των Εκδόσεων Λογείον και της αλυσίδας βιβλιοπωλείων Πρωτοπορία, θα κληρωθούν συνολικά 50 βιβλία για όλους τους παρευρισκομένους, ενώ η αλυσίδα βιβλιοπωλείων ΙΑΝΟΣ θα προσφέρει κάρτες με «έτοιμους πόντους» για την αγορά βιβλίων και αναλωσίμων από τα καταστήματά της.

Το intellectum είναι το πρώτο περιοδικό που επιχειρεί σε όλα τα κείμενα του να εφαρμόσει τα ηγγλισηνικά, δηλαδή τα αντίθετα των γκρικλις (Γιουτιούμπ αντί Youtube λοιπόν)!

Για πρώτη φορά το intellectum περιλαμβάνει ένα 16σελιδο ένθετο με ποιήματα από τη διαδικτυακή ποιητική επιθεώρηση «Ποιείν» (www.poiein.gr).


Επίσης, για πρώτη φορά τη θέση του επιμελητή φωτογραφίας αναλαμβάνει ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, ένας από τους ιδρυτές της Stereosis.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

www.intellectum.org

https://www.facebook.com/pages/Intellectum-Journal/35805951993

http://www.youtube.com/intellectumjournal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

iLove σχόλια