Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Πλέον υπάρχει στόχος!! Thessaloniki 2014

Η Θεσσαλονίκη είναι από τα ξημερώματα του Σαββάτου η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το έτος 2014. Ένα όνειρο που τελικά έγινε πραγματικότητα…Δεν θα σταθώ σε όλους αυτούς, τους μέχρι τώρα αδιάφορους απαξιωτές μιας τεράστιας προσπάθειας ανάδειξης της πόλης μας γιατί δεν έχει πια καμία μα καμία σημασία ...Σημασία έχει ότι ο αγώνας των ανθρώπων που μόχθησαν όλο αυτό τον καιρό και πίστεψαν στην Θεσσαλονίκη δικαιώθηκε και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Όχι μόνο γιατί έφεραν στην Πόλη μας μια τεράστια νίκη που είχε να δει από εποχές Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 1997 αλλά γιατί για πρώτη φορά στα χρονικά, η διεκδίκηση στηρίχθηκε ελάχιστα στο «κράτος », στους «πολιτικούς» και στα «κονδύλια», δεν έμεινε στις υποσχέσεις των κυβερνώντων και μπόρεσε να ενώσει όλες τις Μη κυβερνητικές και εθελοντικές ομάδες της πόλης μας με απώτερο σκοπό να πετύχει μια νίκη…Μια νίκη χωρίς Φανφάρες , μπλα μπλα και εξωφρενικά κονδύλια. Μια "δική μας" νίκη που δημιουργεί στην πόλη μας έναν μελλοντικό πολύτιμο στόχο..

Δεν πρέπει όμως να σταθούμε εκεί…Πρέπει αυτά τα χρόνια που μας μένουν μέχρι το 2014 να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες από όλους για να πιάσουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά και να καταφέρουμε να κάνουμε την πόλη μας σημείο αναφορά της Ευρώπης…Γιατί πραγματικά η Θεσσαλονίκη, αξίζει κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που είναι σήμερα....

Tώρα υπάρχει στόχος…Δεν βαδίζουμε στα τυφλά... Ας αφήσουμε λοιπόν τους νέους να δείξουν σε όλην την Ευρώπη ποια είναι πραγματικά η Θεσσαλονίκη μας....

Συγχαρητήρια σε όλους

Με εκτίμηση,

ilovethessaloniki

Υ.Γ.Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 20.00, στο φουαγιέ του Δημαρχείου μια τεράστια τούρτα θα περιμένει όσους θέλουν να γιορτάσουν τη νίκη της Θεσσαλονίκης για τη συμμετοχή και την προσπάθεια της στην διεκδίκησή για τον τίτλο «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».Στη γιορτή είναι καλεσμένη όλη η πόλη. Δεν πρέπει να λείψει κανείς/καμία. Σας περιμένουμε....!!

Διαδώστε το παντού .. Το δημαρχείο πρέπει να γεμίσει από δύναμη, αισιοδοξία και ελπίδα….

2 σχόλια:

  1. Αν κατάλαβα καλά πάντως ο ανταγωνισμός δεν ήταν μεγάλος... Χωρίς να θέλω να μηδενίσω τη σημασία σε μια εποχή ύφεσης. Αρκεί να πετύχει το πείραμε και να βγει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια