Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

Τα έργα ισοδυναμούν με ταλαιπωρία!!

Μοναστηρίου – Εγνατία, δρόμος απροσπέλαστος. Μετρό σε 4 χρόνια, Αξία Ανεκτίμητη. Ατέλειωτος «Γολγοθάς» έχει γίνει για πεζούς και οδηγούς η Μοναστηρίου - Εγνατία, όπου εκτελούνται τα έργα του μετρό. Παντού ζιγκ ζαγκ και μείωση των λωρίδων κυκλοφορίας με αποτέλεσμα τα μποτιλιαρίσματα να αποτελούν μόνιμη κατάσταση ιδίως σε ώρες αιχμής. Oι πεζοί είναι απροστάτευτοι σε όλα τα σημεία όπου εκτελούνται έργα, καθώς τα πεζοδρόμια έχουν μειωθεί σημαντικά. Όσο για τους καταστηματάρχες. ΜΟΝΟ ΑΧ…..ΚΑΙ ΒΑΧ…., αφού βλέπουν τους πεζούς με τα Κιαλομπούκαλα και τον τζίρο στο μηδέν.

Σήμερα, εργοτάξια του μετρό έχουν αναπτυχθεί στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, στην πλατεία Δημοκρατίας, στη Βενιζέλου, στην Αγίας Σοφίας και στο Σιντριβάνι, ενώ εργασίες εκτελούνται και πέριξ του σταθμού Πανεπιστήμιο (Εγνατία Γ’ Σεπτεμβρίου).
Τις επόμενες μέρες πρόκειται να στηθεί εργοτάξιο και στο σταθμό Ευκλείδη, ενώ στο τέλος του μήνα, πρόκειται να αναπτυχθεί και το εργοτάξιο στο σταθμό Φλέμινγκ και θα ακολουθήσουν τα εργοτάξια στους σταθμούς Αναλήψεως, Πατρικίου, Βούλγαρη και Νέα Ελβετία.

Οπότε οπλιστείτε με υπομονή, πάρτε μια βαθιά ανάσα και ξεκινήστε την μέρα σας. Τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα!! Αλλά όπως λένε και πολλοί «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»!!!
Το μετρό έρχεται……

2 σχόλια:

iLove σχόλια