Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ!!Μία ταινία με μήνυμα...στον τηλεφωνητή

Ήτανε 4 Μαρτίου του 2006 όταν ο Θεός με φώτισε και με έσπρωξε να πάω στο Θέατρο Εγνατία στην Θεσσαλονίκη για να δω την παράσταση «Μόλις Χώρισα». Η φανταστική και πολύ-επιτυχημένη παράσταση γίνεται ταινία και θα προβληθεί στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου….Πολύ γέλιο και πολλές ανατροπές!!! Φωτογραφία από το Θέατρο Εγνατία

Το "Μόλις χώρισα" περιγράφει με καυστικό τρόπο αυτό ακριβώς που συμβαίνει-και που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά - μετά από κάθε χωρισμό. Η Ηλέκτρα χωρίζει! Την πιο ακατάλληλη μέρα! Τη μέρα των γενεθλίων της και τη μέρα που μαθαίνει ότι είναι έγκυος! Οι κολλητοί της προσπαθούν να την προφυλάξουν, να την προστατέψουν και εκεί γίνονται όλες οι παρεξηγήσεις… ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΟΥΝ!

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στις 2 Οκτωβρίου και θα κράτησαν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Το κλειστό Ολυμπιακό γυμναστήριο της Άρσης Βαρών στη Νίκαια είχε μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό 1500 τετραγωνικών, στο οποίο έχουν διαμορφωθεί 4 διαφορετικά διαμερίσματα όπου κατοικούν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας.. .
Από φέτος, στις 14 Φεβρουαρίου θα γιορτάζουν και... οι χωρισμένοι!

Η θεατρική επιτυχία του Βασίλη Μυριανθόπουλου τώρα και στον κινηματογράφο… ΜΙΑ ΠΟΠ ΚΩΜΩΔΙΑ... με τρελές καταστάσεις, ατέλειωτο χιούμορ, απρόσκλητοι επισκέπτες , ποπ αισθητική και μουσικές...εκπλήξεις.

Η Ηλέκτρα είναι μια συνηθισμένη γυναίκα σαν όλες τις άλλες.Η μόνη σχέση που είχε ήταν με τον Πέτρο. Την ημέρα των γενεθλίων της και ενώ οι φίλοι της ετοίμαζαν πάρτι-έκπληξη, , ο Πέτρος της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν με ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή. Το μήνυμα το ακούν όλοι οι φίλοι της εκτός από την ίδια, που λείπει…. Αποφασίζουν να της κρύψουν το συμβάν για να γιορτάσουν πρώτα τα γενέθλιά της. Έτσι, ξεκινούν και όλες οι παρεξηγήσεις της Ηλέκτρας με τους φίλους της: τη Μαίρη και το Δημήτρη (της Μαίρης), τη Λου, το Μήτσο, και τη μαμά της. Την κατάσταση περιπλέκουν ένας Ισπανός, ο Βίττορ, τυχαία νυχτερινή γνωριμία της Λου, μια ακάλεστη ταπεργούμαν η Τιτίκα Καρλατήρα, και ένα pizza boy .

Ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο η θεατρική παράσταση!!! Γιατί θα ξεκαρδιστείτε στο γέλιο…

Πρωταγωνιστούν
Ζέτα Μακρυπούλια η Ηλέκτρα
Γιάννης Τσιμιτσέλης ο Πέτρος
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου η Μαμά
Μαρία Λεκάκη η Λού
Γιώργος Καραμίχος ο Δημήτρης
Άννα Μονογιού η Μαίρη
Σήφης Πολυζωίδης ο Μήτσος
Jean Bernard Fenaille ο Vitor
Σίσσυ Χρηστίδου η Μπέτυ - Τόμυ Σκλάβος ο Μιχάλης
Κίμων Φιορέτος το Πίτσα Boy
και η Μαρία Μπακοδήμου στο ρόλο της Τιτίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

iLove σχόλια