Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Δ Ε Θ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!

Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο για έναν ακόμα Σεπτέμβριο με τα εγκαίνια της 73ης Διεθνούς Έκθεσης (ο θεός να την κάνει)!! Ναι όλοι τους θα κάνουν ένα πέρασμα για να δώσουν τα Θαθαθαθα… και μετά μην τους είδατε!!
Ο μέγας κλειδοκράτορας της πόλης ,ο γνωστός σε όλους μας φτερωτός θα ποζάρει σε όλα τα κανάλια μαζί με το πανευτυχισμένο μας Νομάρχη και όλοι μετά από χιλιάδες υποσχέσεις που θα πάρουν θα αναφωνήσουν ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ και …και…τέλος .

Ουσία μηδέν όπως φυσικά και η έκθεση. Ένα «πανηγύρι» που πλέον έχει χάσει κάθε έννοια κύρους . Η κατάντια που έχει φτάσει αυτή η πόλη απεικονίζεται σε όλο της το μεγαλείο σε όλους τους θεσμούς της! Νομίζω πως πλέον κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με την έκθεση παρά μόνο για τις παροχές και το μπλα μπλα των αρχηγών….αυτό από μόνο του κάτι δείχνει…Δείχνει μηδαμινή θέληση για να ενισχυθεί ο μηδενικός ρόλος αυτού του «πανηγυριού-παζαριού» ουσιαστικά, με αποτέλεσμα να μαραζώνει όλο και πιο πολύ και να οδηγείται μαθηματικά στο κλείσιμο .
Συγνώμη αλλά εγώ αυτό το πράγμα δεν το στηρίζω και δεν το Θέλω. Απαιτώ αφού μου παρουσιάζουν αυτό το πράγμα σαν «διεθνής έκθεση» να είναι πραγματικά Διεθνής και πραγματικά Έκθεση. Αλήθεια κανένας από αυτούς που την ονομάζουν έτσι έχει πάει σε καμία διεθνή έκθεση για να μας πουν τι βλέπουν…. Τι Συζητάμε τώρα….

Εδώ καταντήσαμε να έρχονται να μας δουν οι κύριοι μια φορά το χρόνο το Σεπτέμβριο! Βρε ουστ!!

Τα αποτελέσματα όλων αυτών θα τα δούμε για μια ακόμα φορά στις οθόνες μας:
  • Αποκλεισμένοι δρόμοι για να περάσουν οι επίσημοι στο γρήγορο και χωρίς να πάρουν χαμπάρι για το κυκλοφοριακό της πόλης
  • 2.000 και πλέον αστυνομικών θα βρεθούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την ημέρα των εγκαινίων.
  • Οι γνώστες διαδηλώσεις , τα γνωστά επεισόδια, οι γνωστοί άγνωστοι και η ουσία της «έκθεσης» στο πολύ πολύ βάθος
  • Ο κόσμος αποκλεισμένος, οι πολίτες φοβισμένοι και μια πόλη που τρέμει τα επεισόδια, την κίνηση ,τον πανικό

Αν θέλετε να κάνετε δουλειά σοβαρή πράξτε το KAI EΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΠΟΛΗ….αλλά μάλλον δεν θέλετε…όποτε χαρείτε αυτό το δεκαήμερο πανηγύρι…Εγώ δεν θα συμμετάσχω

ΔΕΘ= Δεν Είναι Θεσμός ....Είναι πανηγύρι

Συνοπτικά το πρόγραμμα
Στις 9.30 το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει την 73η ΔΕΘ. Στις 8μ.μ. θα παρουσιάσει την οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει τετραήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη (11,12, 13, 14 Σεπτεμβρίου). Στις 8μ.μ. του Σαββάτου 13/9 θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 14/9 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του είναι υπό διαμόρφωση.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί την 73η ΔΕΘ την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου.Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας την Τετάρτη 10/9 θα δώσει συνέντευξη Τύπου και την Πέμπτη θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου.
Η 73η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, η ΔΕΘ που πρέπει να σταματήσει.
    Δεν προσφέρει τίποτα στην Θεσσαλονίκη.

    Αντί να εκμεταλλευτούμε τον χώρο στο κέντρο της πόλης και να φτιάξουμε πάρκο, parking, πλατείες ή κάτι άλλο, έχουμε αυτό το πανηγήρι που κρατά 1 εβδομάδα και το μόνο που προσφέρει είναι κίνηση, επεισόδια, και πολλά "θα" των πολιτικών αρχηγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πιστεύω ότι η εκθέση ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει να γίνεται αλλά όχι με αυτήν την μορφή!!Μπόρει να γίνει πιστεύω μια έκθεση με όλοι την σημασία της λέξεως αρκεί να το θέλουμε να γίνει!!!όμως θέλουμε?
    Δεν το νομίζω.....Γι αυτό απέχω και δεν συμμετέχω...όπως θα κάνουν και άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια