Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Reworks 2008 Festival Thessaloniki 19-20 Σεπτέμβρη!!

Πλησιάζει η μεγάλη ώρα ,ενός "Festival" Που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα "Festival" του εξωτερικού !!Μια διοργάνωση που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και που ο κόσμος της την έχει αγκαλιάσει και έχει βοηθήσει τα μέγιστα από την πρώτη στίγμη ώστε να είναι επιτυχείς. Μουσικά showcases, live εμφανίσεις , προβολές, εγκαταστάσεις κι εκθέσεις τέχνης συνθέτουν το φετινό Reworks ’08 το οποίο θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου.
Το Reworks είναι το πρώτο πλήρες οπτικό-ακουστικό φεστιβάλ τέχνης στη Β. Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιείται εδώ και 3 χρόνια υπό την επιμέλεια των ΝΟΝ. Το Reworks έχει ως βασικό στόχο του να προβάλλει την άρηκτη σχέση μεταξύ μουσικής και μοντέρνας τέχνης και δίνει την ευκαιρία προβολής σε νέες ιδέες, μουσικά trends, καλλιτεχνήματα και νέα ταλέντα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής ώτστε να αναδειχθούν και να προβληθούν σε ένα ευρύ κοινό. Με τι συμμετοχή 250 και πλέον καλλιτεχνών οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους στις πρώτες 3 εκδόσεις του Reworks, το φεστιβάλ μεγαλώνει σε διάρκεια από 1 σε 2 ημέρες και φιλοξενείται για πρώτη φορά στον ιστορικό χώρο της ΒΙΛΚΑ(Ανδρέου Γεωργίου 21)στη Θεσσαλονίκη κοντά στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, φιλοξενώντας εκτός των άλλων πολλούς καλλιτέχνες για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
To Reworks συγκαταλέγεται στην 8η θέση των τοπ 10 των καλύτερων φεστιβάλ στο κόσμο σύμφωνα με το μεγαλύτερο μουσικό Ίντερνετ οδηγό το Resident Advisor.


Φέτος θα υπάρχουν 4 Stages που θα φιλοξενήσουν μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνών.
Το μεγαλύτερο από όλα τα stages,το
Reworks club θα φιλοξενήσει “big room entertainment” καλλιτέχνες με μουσικά στυλ που ποικίλουν από ambient και electronica, house και techhouse φτάνοντας στην techno και την electro φιλοξενώντας εκτός των άλλων και ένα μοναδικό showcase από την Mobilee Records.

Το semi Open air stage,το Reworks Air Stage , αφοσιώνεται στην ανάγκη για προβολή της House & tech house μουσικής φιλοξενώντας τον Joe Clausell ενώ την δεύτερη ημέρα θα φιλοξενήσει 3 μοναδικά SHowcases από την Cadenza - Get Physical & NON με εικαστική επιμέλεια στα visuals από τους Pfandfinderei.
Το open air stage,το Reworks Atrium αφιερώνεται στη παρουσίαση της freestyle - funk-soul - ragga & House μουσικής, φιλοξενώντας καλλιτέχνες από την Eυρώπη , Αμερική και την Ασία. Τη Δεύτερη ημέρα παρουσιάζει neo Disco & balearic με ένα μοναδικό showcase της Eskimo Recordings παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Aeroplane & pater Visti αλλά και του Playground σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μουσικό πρότζεκτ.
“Μουσική για τους εραστές της electronica και τους παθιασμένους ανθρώπους”...Το μικρότερο και πιο “εξειδικευμένο” stage,το Reworks Lab, του φεστιβάλ διεγείρει τις αισθήσεις μέσω της πιο εξεζητημένης ανεξάρτητης μουσικής παραγωγής και αποτίνει φόρο τιμής σε μια από τις μεγαλύτερες μορφές της ηλεκτρονικής μουσικής, τον Βρετανό “Mike Paradinas”. Πειραματική μουσική, ambient, electronica & downbeat προβάλλονται στο εν λόγω stage με συνοδεία οπτικοακουστικού υλικού, το οποίο θα παρουσιαστεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Οι καλλιτέχνες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το Reworks2008 είναι οι εξής: Alex Tsiridis (Greece) Argenis BritoCadenza (Venezuela) Axel Karakasis (Greece) Bolaskam (UK) Chris Tek (Greece) Damcase (Greece) DJ TGet Physical (Germany) Eskimo showcase: AeroplaneEskimo Recordings (Belgium) Eskimo showcase: Peter VistiEskimo Recordings (Denmark) Gaz Cobain ( Future Sound of London / Amorphous Androgynous) (UK) George Adi vs Darktom (Greece) GummihzMobilee (Greece) IsonInternational Deejay Gigolos (Greece) ΜANDYGet Physical (Germany) μ - ziqPlanet mu (UK) JazzanovaSonar Kollektiv (Germany) Jimi Tenor (Finland) Joe ClausellSacred Rythm (USA) Johnny Mass (Greece) Junior Pappa (Greece) Lovegoss (Greece) LucianoCadenza (Switzerland) Marco Bailey (Belgium) Massive Attack DJ set by Daddy G (UK) Mobilee presents: And.idMobilee (Greece)κ.α.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Σημεία προπώλησης:
Patsis Music Wolrd, Joint, Noise, Play Ground, Daily, Lotos
Και online: http://www.lotus.gr/record_info.php?ID=17153
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
Εισιτήριο 2 ημερών :50ευρώ
Παρασκευή:27ευρώ
Σάββατο:32 ευρώ

Το προγραμμα της παρασκευής αναλυτικά μπορείτε να το δείτε εδώ
Το προγραμμα του Σαββάτου μπορείτε να το δείτε εδώ
Για περισσότερες πληροφορίες επισκευτείτε το site

2 σχόλια:

iLove σχόλια