Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Αχχχχ Θεσσαλονίκη Φτωχομάνα... της «Απατής» και της «μίζας»!!!

Τα Βλέπω όλα αναπόδα ή μου φαίνεται?Νέο κρούσμα κακοδιαχείρισης βλέπει το φως της δημοσιότητας στο δήμο Θεσσαλονίκης, λίγους μήνες μετά την πολύκροτη υπόθεση της «μαύρης τρύπας» των περίπου 3000.000 ευρώ. Αυτήν τη φορά, «Megala ftera» έβγαλε ποσό των εισφορών του δήμου που προοριζόταν για το ΤΥΔΚΥ (Ταμείο Υγείας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων). Ευθύνες λοιπόν καταλογίζονται σε υπάλληλο του δήμου που διατηρούσε καθήκοντα διαχειριστή των υπέρ τρίτων κρατήσεων. Ο συγκεκριμένος δεν ήταν απλώς ένας δημοτικός υπάλληλος, με την καθιερωμένη έννοια του όρου. Πρόεδρος συλλόγου μπάσκετ σε δήμο της Θεσσαλονίκης, μέτοχος σε νυχτερινά κέντρα, λάτρης της καλής ζωής και των ακριβών αυτοκινήτων…Και φυσικά ο καθένας μπορεί να έχει ότι γούστα Θέλει αλλά αρκεί τα λεφτά που χαραμίζει για αυτά να μην είναι των Δικά μας!!
Πληροφορίες θέλουν τον ίδιο το Παπ… που αποκάλυψε την ατασθαλία, να είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος από την υπόθεση που προέκυψε. O Παπ… διέταξε αμέσως κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση (θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών), ενώ έδωσε εντολή να κατατεθεί άμεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του υπό κατηγορία υπαλλήλου και των συγγενών του.

Τι να το κάνεις όμως? Τα λεφτά πάει πέταξαν….Βασίλη?? Άργησες να το πάρεις χαμπάρι…
Ο κύριος Έπαιζε τον «μάγκα» με ξένα φράγκα!!
Ο νέος διευθυντής της Ταμειακής Υπηρεσίας του δήμου ανέφερε στο Παπ… ότι υπάρχουν ενδείξεις κακοδιαχείρισης από πλευράς ενός υπαλλήλου της υπηρεσίας του. Σε ό,τι αφορά το ποσό που υπεξαιρέθηκε, η επίσημη απάντηση από πλευράς του δήμου είναι ότι μέχρι στιγμής λείπουν 200.000 ευρώ για εισφορά στο ΤΥΔΚΥ για το 2007. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για δυσθεώρητα ποσά εκατομμυρίων ευρώ, που μπορεί να φτάσουν και τα 10 εκατομμύρια. Η διοίκηση του δήμου εκφράζει φόβους ότι το ποσό πράγματι θα αυξηθεί κατά πολύ, από τη στιγμή που ο έλεγχος θα επεκταθεί και σε προηγούμενα έτη (ο εν λόγω υπάλληλος ήταν στη θέση αυτή από το 2003)….

Πάνε τα λεφτάκια μας!!! Εγώ πάντως θα πρότεινα στο Παπ… να αυξηθούν τα δημοτικά τέλη για να καλύψουμε την Διαφορά….Έτσι είναι. Τα Γούστα των άλλων πρέπει να τα πληρώνουμε εμείς!!!
Άντε και του χρόνου…..Κύριοι!!

2 σχόλια:

  1. Ο δημαρχος που ειχαν στη περιοχη Ιλιον στην Αθηνα,εφαγε και καταχραστικε 53,000,000euro...ενω παραλληλα αθωοθηκε απο το δικαστηριο...
    Να μην φανε τιποτε και οι δικοι σας εκει πανω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. arghse na to pari xampari? gia ksanaskepsu to...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια