Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Μακεδονικός Αχταρμάς!!!


Ένα Νέο προϊόν άρχισε να παράγει η χώρα μας το οποίο θα αποφέρει τεράστια οφέλη σε όλους τους γείτονες μας που έχουν επεκτατικές βλέψεις. Είναι ο Μακεδονικός Αχταρμάς!! Ένα Προϊόν ότι να ‘ναι, που παράγεται κατ’ αποκλειστικότητα μόνο στην Ελλάδα και που θα βοηθήσει να χάσουμε όλη την κληρονομιά μας που με τόσους αγώνες κατάφεραν να Την κρατήσουν οι πρόγονοι μας!!
Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι ως χώρα είμαστε ότι να ‘ναι!! Είμαστε λαός της τελευταίας στιγμής . Πως καταντήσαμε έτσι? Πραγματικά πολλές φορές αδυνατώ να κατανοήσω πως αντιδρούμε σε κάτι τέτοιου είδους ζητήματα!! Υπάρχει κάποια στρατηγική? Γιατί εγώ δεν βλέπω να υπάρχει τίποτα! Υπάρχει σύμπνοια ?Μπα… Μάλλον αναισθησία υπάρχει και Αφασία!! Βασικά Η στρατηγική μας είναι τρομερή! Δεν Αντιδρούμε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!! Απλά περιμένουμε να πάρουν οι άλλοι την απόφαση για εμάς, Και όταν είναι τελεσίδικη τότε να κάνουμε μια υποτυπώδεις αντίδραση για τα μάτια του κόσμου και για να πούμε ότι κάναμε ότι μπορούσαμε!!

Σε όλα τα μεγάλα εθνικά θέματα κάναμε πίσω! Το Σκοπιανό το αφήσαμε να σέρνεται επί χρόνια, ενώ στην αρχή αντιδράσαμε μόνο με το συναίσθημα και όχι και με τη λογική.
Το αποτέλεσμα είναι εμφανές!! Φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε στο όνομα του γειτονικού κράτους να υπάρχει τουλάχιστον γεωγραφικός προσδιορισμός, ενώ κανένας δεν συζητά πια πως οι γείτονές μας δε θα χρησιμοποιούν τον όρο «Μακεδονία».Χάσαμε κύριοι με κατεβασμένα τα χέρια!!Με ανοιχτό αυτό το μέτωπο η κυβέρνηση δεν μπορεί να δημοσιοποιήσει και την αντίθεσή της για την ανεξαρτησία του Κοσόβου, κάτι που έχουν κάνει χώρες όπως η Κύπρος, η Ρουμανία και η Ισπανία.
Η ελληνική διπλωματία(δεν ξέρω φυσικά αν υπάρχει!!) θεωρεί ότι βρισκόμαστε στην πλέον κρίσιμη καμπή στο Σκοπιανό, αφού οι επιμέρους ρυθμίσεις της πρότασης Νίμιτς θα έχουν καθοριστικό ρόλο. Η κυβέρνηση ζητά να αποσαφηνιστούν συγκεκριμένα σημεία της πρότασης, ενώ θα επιμείνει σε λύση ενιαίας ονομασίας για κάθε χρήση (που απ’ ότι φαίνεται είναι χαμένο παιχνίδι), με την εξεύρεση ενός κοινά αποδεκτού σύνθετου ονόματος που θα προσδιορίζει γεωγραφικά τη γειτονική χώρα. Δηλαδή δεν πρόκειται να γίνει τίποτα και θα περιμένουμε οι αγαπημένοι φίλοι μας Αμερικάνοι να κάνουν αυτό που πρέπει!! ΝΑ πάρουν την απόφαση που θέλουν και εμείς να λέμε ότι φταίμε αυτοί!!
Εγώ λοιπόν λέω ότι Πρέπει να έχουμε το θάρρος να μουτζόσουμε καμιά δεκαριά φόρες τα ίδια μας τα μούτρα!!

Α και μην ξεχνιόμαστε!! Το Κόσσοβο είναι εδώ και προετοιμάζει καμιά δεκαριά μελλοντικές και βελούδινες αλλαγές συνόρων.. τις όποιες φυσικά θα τις δεχτούμε χωρίς καμία αντίδραση!!
Αυτά….
Δείτε επίσης και....

3 σχόλια:

  1. Κάποια αντίδραση υπάρχει...χλιαρότατη. Αλλά δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος αυτή τη φορά. Νομίζω πως πίσω απο το προφανές (ίσως) υπάρχει κάποιο σχέδιο...

    Θα δείξει. Ελπίζω να έχω δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει που δίνεις τις κατάλληλες απαντήσεις στα ρητορικά αλλά και ουσιαστικά ερωτήματα που θέτεις...
    Δεν έχω να προσθέσω τίποτ'άλλο εκτός του οτι ως Έλληνας νιώθω ντροπή που οι "πολιτικοί" μας-Λέσχη της Μπίλντεμπεργκ-Μασόνοι-ξεπουλημένοι στα συμφέροντα των Αμερικάνων και του χρήματος δεν ενδιαφέρονται για τίποτα . Να κάνω και γω ένα ρητορικό ερώτημα. Πότε θα σταματήσουμε να τους ψηφίζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιστρατεύουν τον Μ. Αλέξανδρο σε σποτ!

    Και με τηλεοπτικά σποτ που εμφανίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση των Σκοπίων να «συνεπάρει» τους πολίτες της, παραλληλίζοντας τις επιτυχείς μάχες του στρατηλάτη με αυτήν που δίνεται αυτές τις μέρες για τη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία. «Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στη νίκη, εσύ είσαι η Μακεδονία», φέρεται να λέει ο Μέγας Αλέξανδρος στο σποτ, ακολουθούμενος από μακεδονική φάλαγγα σαν να καλεί εμμέσως τους Σκοπιανούς να είναι σε επαγρύπνηση λίγο πριν από την επίθεση...

    http://www.youtube.com/watch?v=SRevveqFltU
    *Ο Μέγας Αλέκος ομιλεί στα ... ντόπια!

    http://www.youtube.com/watch?v=WZwgl9-G00Q
    *Όλα τα λεφτά είναι το όνομα της ... Κλεοπάτρας στα κυριλλικά υπό τους ήχους του Παπαθανασίου (Μιλάμε για κλοπή σε όλα τα επίπεδα!) Α, ναι και ο Πούτιν είναι επίγονος του μεγάλου στρατηλάτη...

    http://www.youtube.com/watch?v=KMkVYLqoTf4

    *Άθελά του κι εδω ο Πούτιν ξαναπαίζει τον ρόλο του. Εδώ εκπροσωπείται από το πλήρωμα ενός υποβρυχίου που αναδύεται ... στην Makedonija!
    Α, ναι η διαφήμιση γυρίστηκε για λογαριασμό της Cosmofon, θυγατρική της Cosmote στην πΓΔΜ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια