Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Φαμίλια εμπόρων ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη!!!

Σε μια πολυτελή μεζονέτα, με θωρακισμένες πόρτες και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, μέσα από την οποία γινόταν εμπόριο μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, εισέβαλαν οι αστυνομικοί στην περιοχή του Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης, που έχει χαρακτηριστεί ως «γκέτο» και έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε «παζάρι» ναρκωτικών ουσιών. Το συγκεκριμένο σπίτι είναι «γνωστής οικογένειας αθίγγανων», της οποίας ο «αρχηγός» είναι στη φυλακή, ενώ σε αυτό μπαινόβγαιναν τοξικομανείς.
Το μεγάλο πρόβλημα ήταν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που είχε στηθεί και με το οποίο οι ένοικοι παρακολουθούσαν όλες τις κινήσεις σε απόσταση 70 μέτρων από την είσοδο της οικίας. Oι αστυνομικοί κατόρθωσαν να εισβάλουν στο διαμέρισμα και στην κουζίνα της μεζονέτας εντόπισαν δύο γυναίκες και μία ανήλικη να κάθονται στο τραπέζι και να ετοιμάζουν σκονάκια ηρωίνης από την ποσότητα που είχαν μέσα σε ένα πιάτο που βρισκόταν στο κέντρο του τραπεζιού και παράλληλα να παρακολουθούν όλες τις κινήσεις έξω από το σπίτι από το μόνιτορ του κλειστού κυκλώματος. Στη θέα των αστυνομικών οι αντίδραση των γυναικών ήταν αστραπιαία. Αρπαξαν την ηρωίνη και την πέταξαν στο νιπτήρα, ανοίγοντας αμέσως τη βρύση. Ετσι οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ελάχιστη ποσότητα ναρκωτικών.
Η περιοχή του Δενδροποτάμου έχει χαρακτηριστεί ως «Μπρονξ» της Θεσσαλονίκης και είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διακίνησης ναρκωτικών, καθώς την «επισκέπτονται» καθημερινά δεκάδες χρήστες ναρκωτικών για να «ψωνίσουν». Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας χαρακτηρίζουν το Δενδροπόταμο ως μια από τις πιο «δύσκολες» περιοχές και στις περιπολίες τους είναι προετοιμασμένοι «για το... αναπάντεχο». Όπως όμως λένε, «ένας μεγάλος αριθμός αθίγγανων που διαμένουν αρκετά χρόνια στην περιοχή δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα παραβατικότητας. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες πολυμελείς φαμίλιες που λειτουργούν κατά τα μαφιόζικα πρότυπα και έχουν αναπτύξει πλούσια εγκληματική δράση κυρίως στον τομέα της διακίνησης ναρκωτικών». Οι έμποροι ναρκωτικών μεταφέρουν σχεδόν καθημερινά τις παράνομες δραστηριότητές τους σε διαφορετικά σημεία, στήνοντας μικρούς καταυλισμούς και αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.

Ρε που καταντήσαμε…..!! Ο θεός να μας φυλάει…μην φάμε καμιά αδέσποτη… από κανένα πιστολιέρο!!

Πηγή: Αγγελιοφόρος

1 σχόλιο:

  1. Καλα είναι γνωστό ότι οι Αθίγγανοι έχουν ενα άσυλο και κάνουν ότι γουστάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια