Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Ρομπέν των Super Market τώρα και στην Θεσσαλονίκη…!!

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Άνω Θεσσαλονίκη, με λεία τρόφιμα τα οποία μοίρασαν στον κόσμο πραγματοποίησε ομάδα κουκουλοφόρων την Πέμπτη (4/9).
Σύμφωνα με φέιγ βολάν που μοίρασαν, είναι μέλη της ομάδας «Πρωτοβουλία για την Ακρίβεια».Οι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ, γέμισαν καρότσια με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν. Στη συνέχεια πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της ακρίβειας και κατευθύνθηκαν σε κοντινή λαϊκή αγορά της περιοχής όπου μοίρασαν τα τρόφιμα στους διερχόμενους.
Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που τέτοιου είδους περιστατικό συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάσταση αρχίζει σιγά σιγά να ξεφεύγει απο τα όρια και θα επιδεινώνεται όσο βγαίνουν στη Δημοσιότητα σκάνδαλα Δισεκατομμυρίων από τα πολιτικά-εκκλησιαστικά πρόσωπα…Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτή η κατάσταση!! Το πρόβλημα πάντως είναι ότι πολλοί συγχαίρουν κατά κάποιο τρόπο την δράση αυτών των στοιχείων και αυτό είναι που πρέπει να διερευνηθεί. Το αίσθημα της αδικίας και του παράνομου πλουτισμού των ανθρώπων της δημοσιότητας νομίζω ότι οδηγεί σε αδιέξοδα που θα τα βρούμε μπροστά μας…

4 σχόλια:

  1. "..Το αίσθημα της αδικίας και του παράνομου πλουτισμού των ανθρώπων της δημοσιότητας νομίζω ότι οδηγεί σε αδιέξοδα που θα τα βρούμε μπροστά μας.."
    Το χειρότερο είναι ότι η εποχή μας ευνοεί τέτοιες ενέργειες λόγω της κατάστασης στην οποία έχει η περιέλθει η σχέση πολίτη-κράτους-επιχειρήσεων. Ενώ παλαιότερα μία αντίστοιχη ενέργεια θα συναντούσε τη γενική κατακραυγή σήμερα λόγω της αντιμετώπισης των επιχειρήσεων ως οργανισμών συγκέντρωσης πλούτου και μη επιστροφής μέρους αυτού είτε στους εργαζομενους είτε στην κοινωνία, οι πολίτες θεωρούν ότι αποκαθίσταται μέρος της αδικίας και της εκμετάλλευσης που υφίστανται.
    Παλαιότερα ο μικρός επιχειρηματίας συναντούσε μεγαλύτερη κατανόηση από τον εργαζόμενο, ενώ σήμερα ο απρόσωπος εργοδότης και τα τεράστια κέρδη που συσσωρεύονται σε funds και πολυεθνικές προκαλόύν την αγανάκτση του κόσμου που βλέπει την αγοραστική του δύναμη να μειώνεται δραματικά.
    Υ.Γ : Περιμένω νέα γι'αυτό που μου είπες χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Etsi prepei apo tin stigmi pou vgenoune ta kathikia pou elenxoune tis agores kai lene oti prepei na etimastoume gia diskolo ximona enoodas oti ola tha akrivinoune ...etsi lipon kati prepei na gini kai epidi apo logia den pernoune pragmatika kai egw tous sinxerw gia tin drasi afti kata tou kapitalistikou sistimatos pou tha mas kanei na pethanoume me tis times pou afksanonde mera me tin mera ....oloi leme tosa xronia oti kati prepei na ginei ...oriste i arxi aftou tou kati...einai aganaktismenoi polites kai pragmatika den einia eglima alla prosfora ...otan den tha exoume na fame pistevw tha to katalavoume kalitera ...aftous pou exoune anagi tous rotisate an to theoroune eglima ? otan o sidaksiouxos den tou ftanoune ta lefta gia farmaka oste na min pethanei kai den exei meta lefta gia na faei ? tora se aftin tin periptosi telika to kratos einai o eglimatias "dolofonondas" kathimerina tin elada kai tous polites tis .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς το κλίμα είναι πολύ αρνητικό και οδηγεί την κατάσταση σε αυτές τις πράξεις...Δεν θέλω να σκεφτώ πως μπορεί να μεταμορφωθεί αυτό στο μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια