Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ….

Από χθες και επίσημα η Θεσσαλονίκη φοράει το λαμπερό της στολισμένο φόρεμα!!! Φώτα, κέφι, γιορτινή ατμόσφαιρα και πολύ κόσμο είχε χτες η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης, η «Γιορτή των Αγγέλων». Κάθε φορά που βλέπω αυτό το δέντρο μου φαίνεται όλο και καλύτερο!!!

Το δέντρο ύψους 22 μέτρων εκτυφλωτικό! Ο κόσμος είχε πλημμυρίσει από νωρίς την πλατεία Αριστοτέλους . Η εκδήλωση, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, άνοιξε με τη χορωδία του ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, που «κλείνει» φέτος 15 χρόνια ζωής .
Η γιορτή κορυφώθηκε με την εμφάνιση στην κεντρική εξέδρα του συγκροτήματος «C: Real», της Ευρυδίκης, του Δημήτρη Κοργιαλά και του γκρουπ από τη Θεσσαλονίκη «De Niro». Η τεράστια σκηνή φωτίστηκε ειδικά για την ξεχωριστή εορταστική βραδιά, ενώ πυροτεχνήματα φώτιζαν τον ουρανό. Η «Γιορτή των Αγγέλων» περιλάμβανε από πυροτεχνήματα, μουσική και χορό, μέχρι... αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια, σουβλάκια και μαλλί της γριάς. Μόνο η μπουγάτσα μας έλλειπε από το πανηγύρι !! Η οδός Μητροπόλεως έκλεισε από τις 7 το απόγευμα, καθώς μικροί και μεγάλοι είχαν συγκεντρωθεί στην Αριστοτέλους για να συμμετάσχουν στη γιορτή . Ξεχωριστά στοιχεία στον εορταστικό διάκοσμο είναι και φέτος το φωτεινό παραδοσιακό καράβι, η γέφυρα των αγγέλων αλλά και η φάτνη.

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ.....
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι έρχονται τα Χριστούγεννα και ότι εκτός από το διάκοσμο και τα στολίδια πρέπει ο καθένας μας να στολίσει την καρδιά του και να δείξει το καλό του εαυτό!!! ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ …ΤΗΝ Α Γ Α Π Η!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…

2 σχόλια:

  1. Καμία γιορτή κανένα δώρο, κανένα δέντρο,όσο μεγάλο και να είναι δεν είναι σημαντικό, αν - όπως σωστά λες- δεν υπάρχει αγάπη! Καλές γιορτές σε όλους με πολύ αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθές κατέβηκα πλατεία Συντάγματος εδώ στην Αθήνα και ακόμα λαμαρίνες έχουνε και δεν έχουνε κάνει τίποτα οι άχρηστοι. Πολύ καλός ο Κοργιαλάς και γενικά η όλη φάση που διάβασα. Αλλά όπως ανέφερε και ο attacktos, η τελευταία παράγραφός σου είναι όλα τα λεφτά.
    Καλές γιορτές λοιπόν και από εμένα, με αγάπη, υγεία πάνω απ'όλα, και ευτυχία. Κοινότυπες, αλλά δεν είναι όταν κάποιος τις εννοεί...
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια