Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Ανάπλαση Νέας Παραλίας!!

Και η ανάπλαση καλά κρατεί….Από τον Μάρτιο που ήταν να τελειώσει λόγω κάποιων μικρό προβλημάτων θα τελειώσει τέλη Μαΐου ,δηλαδή καλό καλοκαίρι…Προσωπική εκτίμηση είναι ότι δεν θα τα χαρούμε ούτε το καλοκαίρι…. Μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί η αλέα και ο ροδώνας με φύτευση φυτών, ολοκληρώνεται η επίστρωση μαρμάρων ,τοποθετήθηκαν οι μεταλλικές πέργκολες και έχουν ασφαλτοστρωθεί τα γήπεδα μπάσκετ και τένις ενώ επίσης έχουν τοποθετηθεί και τα πρώτα δέντρα και ορισμένα καλλωπιστικά φυτά…

Αυτό που με στεναχώρησε κάπως είναι ότι είδα πολύ τσιμέντο και λίγο πράσινο!! Ελπίζω όταν ολοκληρωθεί να είναι διαφορετικά….άλλα δεν το βλέπω…

Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή μέχρι να τα δούμε ολοκληρωμένα…….Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και άλλιως!!!

Πηγή φώτος: http://www.thessalonikifotonews.gr/

5 σχόλια:

  1. Εκείνο που είδα εγώ είναι οτι έχουν φυτευθεί δύο σειρές κουκουναριές μπροστά στη θάλασσα και ΟΛΕΣ έχουν αρχίσει να μαραίνονται. Ελπίζω να είναι κάτι αναστρέψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an ginei opws to project 8a ginei yperoxh, poly kalo reportaz bravo. Ela mia volta apo to blog mou, tha to xarw poly:
    http://homo-gr.pblogs.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ πλάκα πάντως βρε παιδί μου. Αν και στη 2η φωτογραφία είδα παρτέρια με χώμα, άρα θα φυτεφτούν.

    Υπάρχει κάπου καποια μακέτα, έτσι από περιέργεια...;

    Καλώς σε βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορείς σε παρακαλώ να πας στην Σαλαμίνα εκεί μπροστά στις καφετερίες και να τραβήξεις μια φωτογραφία το σχολείο που είναι τα λυομενα.

    το τοπίο ειναι τέλειο
    μπροστά τα παιδάκια σε λυόμενα σχολεία και πίσω το μέγαρο μουσικής και το κτήριο που ακόμη δεν ξέρουμε τι είναι αλλά με τρόμο υποπτευόμαστε οτι είναι όπερα.

    ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα το επιχειρήσω να το κάνω!!! Μόλις βρω λίγο περισσότερο ελευθερό χρόνο...Ξέρω την κατάσταση..είναι τραγική .και όσο για το έκτρωμα ακουγεταί ότι θα γίνει parking...Αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη...Θα το ψάξω πάντως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια