Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Βρε καλώς την Φλόγα….

Σήμερα, 27 Μαρτίου, τέταρτη ημέρα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, η Φλόγα θα ξεκινήσει από τη Βέροια θα πάει στη Νάουσα, τη Σκύδρα, την Έδεσσα, τα Γιαννιτσά, την Αρχαία Πέλλα και θα καταλήξει στη Θεσσαλονίκη.
Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Αριστοτέλους στις 19:00. Το λιθαράκι του στο ταξίδι της Φλόγας θα βάλει και ο Υφυπουργός Πολιτισμού, κ. Ιωαννίδης, καθώς θα αποτελέσει τον προτελευταίο στη σειρά των λαμπαδηδρόμων που θα παραδώσει την Ολυμπιακή Φλόγα στο Νίκο Γκάλη, ο οποίος θα ανάψει το Βωμό.


Φυσικά δεν θα λήψουν από την εκδήλωση ούτε ο Ζορρό ούτε ο Ατσαλάκωτος!! Να είστε έτοιμοι για πολλές εκπλήξεις….Μην παραξενευτείτε αν ο Zορρό κλέψει με το άλογο του την φλόγα από το Γκάλη και την ανάψει τελικά αυτός!! Ο Ατσαλάκωτος θα είναι ο πρώτος λαμπαδηδρόμος και θα τρέξει με ένα επιπρόσθετο βάρος που δεν είναι άλλο από το χρυσό κλειδί της πόλης!!
Μεγάλη μέρα και η σημερινή σας λέω….
Καμιά κουβέντα για το Θιβέτ Θα ακούσουμε?Νομίζω ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι Συνώνυμο της Ειρήνης στο κόσμο και όχι..... της "Σφαγής"!!Οπότε για ποιο Ολυμπιακό πνεύμα να μιλησουμέ και τι να πούμε....Όλοι μούγκα....

5 σχόλια:

  1. Περιμενεις να ακουσεις σχολια για την κατασταση που επικρατει στη Κινα και στο Θιβετ,απο εκπροσωπους της δεξιας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αλλά και απο την αριστερά δεν ακουσά τιπότα!! Όλοι την ίδια μούγκα έχουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε, καλώς να τη δεχτείτε!

    Εγώ πάντως άκουσα οτι όλοι ανεξαιρέτως, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, κάνανε γαργάρα τις διαμαρτυρίες στην Ολυμπία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mα και φυσικα ειναι ολοι τους στα ιδια χαλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεκτό το ότι έπρεπε να τονισθεί το ζήτημα του Θιβέτ αλλά προσωπικά, στην παρούσα φάση, πιστεύω θα έπρεπε να ασχοληθούμε περισσότερο με τα δικά μας φλέγοντα ζητήματα (ονομασία Σκοπίων, κλπ).

    Διότι όταν καίγεται η δική σου γούνα δύσκολα θα ενδιαφερθείς για τους γύρω αν δε λύσεις πρώτα τα δικά σου προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια