Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Όλοι μαζί να πολεμήσουμε το Καρκίνο του Μαστού...


ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.

Το site του Καρκίνου του Μαστού έχει δυσκολίες στο να μαζέψει αρκετό κόσμο ώστε να κάνει ένα απλό κλικ στο site τους καθημερινά ώστε να προσφέρει τουλάχιστον μια μαστογραφία δωρεάν σε μια "μη προνομιούχα" γυναίκα.

Θα πάρει μόνο ένα λεπτό από τον χρόνο μας να μπούμε στο παρακάτω site και να κάνουμε κλικ στην επιλογή :
"Click to give free mammogram " (ροζ παράθυρο στην μέση).
http://www.thebreastcancersite.com/

Δεν μας στοιχίζει τίποτα. Όλοι αυτοί που διαφημίζονται στο site του καρκίνου του μαστού χρησιμοποιούν το νούμερο των ημερησίων επισκέψεων μας σε αντάλλαγμα δωρεάν μαστογραφιών. Με απλά λόγια: όσες πιο πολλές επισκέψεις έχουν καθημερινά τόσο περισσότερες δωρεάν μαστογραφίες παρέχουν σε αντάλλαγμα με την διαφήμιση τους στο συγκεκριμένο site. Σε εμάς δεν στοιχίζει τίποτα, και σε κάποιες γυναίκες ανά τον κόσμο σώζει την ζωή τους.

Γι' αυτό σας παρακαλώ θερμά στείλτε το σε όλους τους φίλους και γνωστούς σας και παρακινείστε τους να μπουν στο ανωτέρω site και να κάνουν αυτό το κλικ. Μπορούμε να μπαίνουμε καθημερινά ξανά και ξανά. Όλοι μας. Ανεξάρτητα αν μπήκαμε χθες.
Δεν έχει καμία σημασία. Κάντε το ......
Θα βοηθήσετε σίγουρα μια γυναίκα που το έχει πραγματική ανάγκη.

2 σχόλια:

  1. Please Help....
    ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.

    ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ).

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό)

    (2310 993506 & 2310 993944)

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ..... ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ......ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ 2310 267888 ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΙΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ.ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια