Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

O CAVEMAN ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΣΥ ΜΑΖΕΥΕΙ…
Ήταν Τετάρτη βραδάκι κάπου εκεί τριγύρω στις εννιά। Ημέρα εθνικής ομάδας και όμως εγώ στο θέατρο!!! Το κλίμα στο Θέατρο Ράδιο City πολύ θετικό και ζεστό. Ήταν και πρεμιέρα και όλοι αγωνιούσαν για την παράσταση…Αλλά πιο πολύ εγώ!! Μήπως είναι Φόλα? Είχα πάρει και άλλους στο λαιμό μου?? Ώ ρε γλέντια που θα έχουμε αν δεν τους αρέσει!!! Και ποιος τις ακούει? Ξέρετε γυναίκες όταν αρχίσουν δεν σταματάνε…. Με είχε πιάσει κρύος ιδρώτας!!!

Μόλις όμως άρχισε η παράσταση τα σύννεφα άρχισαν να Φεύγουν. Η εμπειρία τώρα μόλις ξεκινούσε με απίστευτες γκριμάτσες του ηθοποιού και με θέμα το πιο επίκαιρο από όλα "γιατί δεν τα βρίσκουνε οι άντρες με τις γυναίκες"?

CAVEMAN , o άνθρωπος των σπηλαίων!!!

Όπου CAVEMAN = Γεράσιμος Γεννατάς. Ο άνθρωπος δίνει τα ρέστα του για την παράσταση। Η ερμηνεία του φοβερή και συνάμα συγκλονιστική. Άλλωστε είναι και μόνος του οπότε καταλαβαίνετε… Πολύ ιδρώτας και βοήθεια μόνον από το κοινό.

Λίγα λόγια για το Story

Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης। Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας. Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα.Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει: "γιατί δεν τα βρίσκουνε οι άντρες με τις γυναίκες" ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα. Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.
Το διάλειμμα σε κόβει στην μέση αλλά είναι απαραίτητο για τον κ. Γεράσιμο Γεννατά για να πάρει τις απαραίτητες αναπνοές του!!!

Με δυο λόγια ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!!! Είναι ευτύχημα που έρχονται τέτοιες παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη και πρέπει όλοι εμείς να τις στηρίζουμε!!

Οι παραστάσεις είναι από 21/11 Τετάρτη μέχρι και 25/11 Κυριακή και ώρα 21:00 με πρωταγωνιστή το Γεράσιμο Γεννατά ενώ από τις 28/11 Τετάρτη μέχρι και 2/12 Κυριακή και ώρα 21:00 με πρωταγωνιστή τον Χριστόδουλο Στυλιανό .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο ράδιο σίτυ Παρασκευοπούλου 9 στο Φάληρο στα τηλέφωνα 2310819153 και στο 2310824970 . Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 22 ευρώ για ενήλικες και 18 ευρώ για φοιτητές

Αρνητικό σημείο οι ταξιθέτριες οι οποίες με κάπως αγενέστατο τρόπο ζητούσαν μπουρμπουάρ για να σε βάλουν σε θέση στην οποία είχες ήδη καθίσει!!!

2 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΕ. ΜΕΓΙΣΤΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
    Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΔΡΟΓΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ax re Gerasime..an to mathaina pio noris tha erxomoun na se do..alla vlepeis...pliroforithika gia tin parastasi kapos arga.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

iLove σχόλια